Monday, October 3, 2016

Projek Peti Ais Wakaf (PPAW)

Assalamualaikum

Masjid Muqarrabin BTS sangat bertuah kerana terpilih dalam senarai projek Free Food For Needy anjuran Ummiku Sayang Charity Teams.  Alhamdulillahirobbil alamin.  Dapatlah insan insan yang kekurangan dan memerlukan menjamah sekali sekala makanan yang disumbangkan itu.  
Pemilihan masjid Bdr Tasik Selatan, Masjid Muqarrabin ada disiarkan dalam akhbar Sinar harian sila klik di sini SINAR HARIAN

Barangsiapa yang membantu seorang Muslim (dalam) suatu kesusahan di dunia, maka Allah akan menolongnya dalam kesusahan pada hari Kiamat. Dan barangsiapa yang meringankan (beban) seorang muslim yang sedang kesulitan, maka ALLAH akan meringankan (bebannya) di dunia dan akhirat." [Shahih, HR. Muslim 


2 comments:

Azian Elias said...

MASYALLAH..

bagus betul project macam ni kan.

semoga saham akhirat bertambah2.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...