Monday, August 1, 2016

Meriahnyer Blogger Beraya 2016 di Musolla Ihsan Bandar Baru Bangi


Assalamualaikum


Hehehe... jangan terpedaya, gambar pertama di bawah ni di ambil sebelum Ramadhan lalu.  Mamawana ziarah Dato dan Datin. Ida Mahmud setia menunggu menemani kehadiran ku di Mushollah Ihsan Bdr Baru Bangi


Gambar raya sebenarnya di gathering 31 Julai 2016 seperti di bawah ini.  Kehadiran blogger ramai, namun kerana ada progrem di lain tempat mwana terpaksa under diri lebih awal jam 200 ptg.

  Mwana bersama Datin Aisyah (atas)  Mwana dgn MakChaq di bawah ini.


Dato Abdullah Al Hadi Haji Muhammed selaku Tuan Rumah yang bermurah hati menyediakan tempat untuk kami bergathering dan berukhwah dikediaman beliau.Abe Zam (Roshidayu Che Mat)  ngan Shahran (anak bujang Mwana) pun ada.

 Ini sebelah tengahari sebelum zohor lagi yang hadir lebih awal iaitu Hamidah Mahmud, Azie Azah, Roshidayu Che Mat sekeluarga. Mwana datang anak beranak bertiga kami.


Selfie jangan tak sefie. Dr Hanie Abdullah pun ada.


Bersama Mimiey Mokhtar (Dua dua Mek Ganu nih)


Makanan semua sedap sedap belaka kata anak mama.  Bihun sup, Nasi Arab Kambing dan Nasi Arab Ayam dari MakChaq, pulut kuning sambal bilis dari Azie azah dll.  Tak dapatlah merasa Mee kari June Aina.
  Doyan Batu Kurau marii..


Alhamdulillah, dapat bertemu di kesempatan masa yang terhad. Masing masing mempunyai hal dan progrem di lain tempat.  Kesibukan diri dan keluarga masing2 tetap kami usahakan untuk tautan ukuwah ini agar terus berkesinambungan.  Insya allah di lain hari bergather lagi.
2 comments:

Qaseh Vee said...

Meriahnya . saya cuma kenal blogger aZie azah Dan roshidayu Che mat je .

Qaseh Vee said...

Meriahnya . saya cuma kenal blogger aZie azah Dan roshidayu Che mat je .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...