Tuesday, May 3, 2016

PESTA BUKU ANTARABANGSA KL 2016


ASSALAMUALAIKUM

PBAKL 2016 kembali lagi. Kini dibuat di MAEPS Serdang.  Mamawana pergi kelmarin 29hb April 2016.  Meriah dengan foodtruck dan pelbagai jualan dan aktiviti dan lebih meriah dengan partisipasi dari  negara2 Asean lain.  jom layan foto2.





Tak larat nak rouund semua booth.  Kami singgah makan dan solat asar di surau berhampiran. dalam renyai hujan..ada masa ag ak lebat, kami pulang sebelum Maghrib


Di bawah ini hasil pancingan ku sekadar yang termampu. Dapat harga ahli diskaun 20 persen di booth telagabiru. Jemput singgah.

Sekian laporan.

6 comments:

zulhilmitempoyak said...

tak sempat pi lg. huhu

NzA said...

kalau bwk 5F mesti depa seronok tapi xde cuti plk...huhuhu....

makchaq said...

Dah lama x pi apa2 expo, pesta dan seumpamanya..malas sungguh.. teringin... tapi nanti2 langsung x pi... floria, belon panas, bjnga api yg kat putrajaya nj pun x pegi.. jauh sikit lagi la x pi...

Azian Elias said...

meriah ye.. tapi akak mmg jarang2 sangat ke pesta buku ni.. nnt ingat nak try lah.

Hanim Mahali said...

bestnya dapat pergi ... hanim pergi hantar adik kejap je. Nampak sesak ramai orang ...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...