Friday, February 5, 2016

CUTI CUTI LANGKAWI

ASSALAMUALAIKUM

Alhamdulillah dengan bajet yang ciput sampai jua kami anak beranak bersama rombongan Cik Kiah (jiran-jiran tetangga) ke Langkawi 3H2M. Pergi sendiri memang tak berkemampuan Mw ini.

Sudi sudikan lah melayan foto. Yang berminat boleh call homestay De Bonissa spt yg tertera di sini.





 Laman Beras Terbakar.

Bawah. Kena Potong gaji ni. kasi ikan separuh jer sebab Jaga Kedai ni tidoq. Hihihi....


Pekena Laksa Ikan Sekoq... Jln Airport.



HIG Wajib sini mari.... ngeeeee


Anak anak suka giler dapat naik cable car dan explore jejantas di atas puncak sana.


Sekian. Tq sudi singgah sini.

2 comments:

Kakcik Nur said...

Alhamdulillah...terserlah kegembiraan di wajah... :)

Sharinginfoz said...

memang seronok pi jalan2 kat langkawi ni macam2 ada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...