Tuesday, December 15, 2015

Lembaga Urusan Tabung Haji

Assalamualaikum

Lama tak menjengah sini.  Tak ada apa urusan kan.  Hari tu mama gi nak update buku, untung untung kalu dapat kalendar LUTH seperti kebiasaan tahun lalu. Sempat mama update buku ASW sekali.  Bukan banyok pun saja saja negok baki yang ada. Tapi kalendar takdok lagi.  Yang iya nya kami singgah lunch kat kafe Haji ini. Makan sedap. Nasi berlauk kari kambing sepinggan dan nasi lauk siput sedut bersayur sepinggan. Minuman air suam shj. RM13.00 orait kut.  Sempat juga solat asar di surau tingkat bawah tabung haji ini.  Selesa... Tapi tapi, tapi....., parkingnya di Darby Park tingkat 8, fuh sampai RM9.50. Cam tobat jer nak parking situ lagi. huhuhu


Sesiapa ada urusan nak gi Haji ker, umrah ker, nak daftar atau sebarang pertanyaan sila lah datang sini. Boleh juga klik sini LUTH

Sekian. Wasallam.

2 comments:

uncle gedek said...

Uncle selalu urusan tabong haji...

Keluar duit...! (bisik)

hehehe

iryanty ahamad said...

moga impian ke tanah suci tercapai..insyallah..amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...