Sunday, August 30, 2015

Sepetang di Grand Opening Nelyz Couture Boutique


Assalamualaikum

Pengalaman manis sepetang bersama Bloggers jemputan di Grand Opening Nelyz Couture Boutique Sabtu 29 Ogos 2015.  Penampilan istimewa kehadiran Artis Heliza Helmi berkongsi pengalaman di bumi Syam .


Sessi pertunjukan fesyen Jubah.  Merah menyerlah. Menggoda gitu.


  Terpesona.

Flowy. Ayu sungguh.

Smart and Beautiful.

Pretty Grey.





Ellyna Ali Tuanpunya Boutique.




Dah balik teringat ingat lak kat pins and brooch ni. Hajat nak beli boleh terlupa masa balik...





Heliza memakai Jubah Nelyz Couture. Menawan matching dengan tudung yang Auummm.  Gerammm nengok baby syomel itu.








Photographer:  ( Instagram: syzwana)



 #nelyzcouturegrandopening   #nelyzcouturefans   #bloggersmalaysia  #pms
 #socialmedianetwork



Saya pun membeli juga. 
Suka Tudung instant. Suka. Suka. Suka. 
Suka Jubah. Suka Suka. Suka.






7 comments:

akuzle ayu said...

Suka tgk kak azwa n wana enjoy the evening. I pun sambar sehelai instant shawl, kak. Aums! Tqvm Audi memeriahkan majlis. Gegambo kak azwa n wana snap Sgt lawo..

Nazlee Ismail PCL said...

pantas #smp #blogger. Butik dan wanita mana boleh terpisah.. masuk je mesti sambar ..kann mamawana?

Ainul Mustafa said...

dress dia pun cantik2. tp kena p next time khas utk shopping je tanpa 2 org bodyguard ni. senang nak try. huhuu

Etuza Etuza said...

lawa..memang sesuai untuk di pakai oleh muslimah

Etuza Etuza said...

ruangan follower tak ada ke ni..

yanie yusuf said...

yeahhh sangat best shopping kan.. habis try sume hihih..yanie dapat sambar 2 helai...

yanie yusuf said...

siap ada gambar Yanie lagi.. tq kak azwa...Insya-Allah jumpa lagi tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...