Wednesday, February 18, 2015

Dubu-Dubu Mid Valley Kaki Tiga


Assalamualaikum

Kakiku sakit.  Sengal dan nyilu.  Dah xray di HUKM, dah terapi beberapa sessi.  Tapi adalah satu keperluan untuk keluar rumah membeli belah barangan dapur dll.

Walau bertongkat, jalan kaki tiga.  Sampai juga. Malu? Apa nak di malukan. Gigih berusaha untuk hidup kan.




Ke mana kiter?  Ke Mid Valley komer...  Sizzle it your way , Pepper Rice.


Tak sah kalu gi Mid Valley tak singgah tempat makan makan nih.


Sebelum keluar meninggalkan Mid Valley, shopping di Daiso then  singgah Dubu Dubu pekena ini Bingsu.  Macam aiskacang jer tapi dicampur kacang pulut hitam dan ada taofu, atas tu kunyah ler daun pudina. sedap. Cubalah.

Bismillah. Alhamdulillah.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...