Friday, December 5, 2014

Wana di Sekitar Konvokesyen UITM 81

Assalamualaikum

Terkedu. Layannn...

 Berkongsi kegembiraan dengan rakan rakan yang bakal graduasi next Sem.  Wana Konvo dulu ek.....Alhamdulillah. Berbaloi dgn  Fast Track.

 Rakan rakan baik turut hadir meraikan Konvo Wana di UITM ke 81
  
 Ucapan dan pelukan Tahniah dari rakan baik yang ayu lagi comel.


Terharu.  Hanya Allah swt yang tahu suka duka, kegigihan dan airmata yg tumpah di sepanjang perjuangan sebagai pelajar hingga ke semester akhir.  Janji Allah itu benar.  Wana pernah bermimpi memakai selempang warna Pink. Kata orang mimpi itu mainan tidur. Tapi kata Wana, Wana tak nak main main , Wana nak mimpi itu menjadi realiti. Nah.... Alhamdulillah.


 Siapa  pulok ni?

Tumpang sekaki ngeeeee...........


Like Mother Like Daughter lorrr...
(Gambar dolu). Rasa nak nangis, pinjam bahu jap....


Sekian.

13 comments:

NzA said...

TAHNIAH wana, ibu dan ayah.....moga terus cemerlang dalam bidang pekerjaan......

Kakcik Nur said...

Alhamdulillah...

Tahniah Wana dan tahniah juga buat mama Wana... :)

Azrin Rahim said...

tahniah...

❤Kamsiah❤ said...

tahniah Wana yg manis...tahniah..utk mamanya jugak..

❤Kamsiah❤ said...

tahniah Wana yg manis...tahniah..utk mamanya jugak..

❤Kamsiah❤ said...

tahniah Wana yg manis...tahniah..utk mamanya jugak..

Mama Kembar 3 said...

Congrats!

Kakzakie said...

Alhamdulillah... tahniah dari auntie buat Wana and family juga.

Moga terus cemerlang..

nurfadilah suardi said...

Tahniah. Semoga terus berjaya di dunia dan akhirat.

hainom OKje said...

Tahniah Wana..... konfius jap.... yg pakai tudung merah tu sapa? Yang bawah sekali tu sapa? Wanai yg pakai tudung hitam atas kan....

hainom OKje said...

Tahniah Wana..... konfius jap.... yg pakai tudung merah tu sapa? Yang bawah sekali tu sapa? Wanai yg pakai tudung hitam atas kan....

Bunda a.k.a KN said...

Assalam....
Alhamdulillah tahniah dari Bunda...

mamawana said...

Assalam All

Thanks semua.

Ofkos lah wana atas sekali

The last 3 pics of mama. Melaram jubah wana. heeeee... Bwh sekali mama dolu2
ihikkksss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...