Wednesday, November 5, 2014

Blog Komer di Blog Kemer: Jom terjah

Assalamualaikum

Sahaja aku berblogwalking di blog kawan kawan maya. Hihihi... Mai sini, ceq nak habaq. Cek dah pi ka blog hang .  Walau tak kerap tapi ceq silent reader sesekali drop komen.  Mai laa tengok blog saper saper yang cek pi ziarah lewat bulan ni.

Hmmmm.... ada 10 Petua nak slim di Blog Herba Tihara. Suka. suka. suka.

Perggg...mengancam melihat sepohon betik bertahun sudah yang berterusan  menghasilkan buah yang enak pastinya manis.

Catatan Dream Trip To macau. Mama baru visit dan apalagi Jom terjah

Bahasa indah, melankolik jom pi baca baca. Versi Cinta Bab 42.....

Ada tiga ekor lalat di blog ini 
Tentang 10 Muharram

Doa dan Zikir
I like nasihat nasihat dari 
Teratak Bunda

Sebagai penghormatan mereka singgah dan komen di blog mama .  mama pun coretkan entri simple ini.  Sebenarnya ada lagi blog blog yang mama selalu rindu nak singgah.  Nanti mama update lagi ya blog mana tu.. Okay ..cukuplah sekadar di sini.  Insya allah mamawana sambung lagi blog blog yang mama rindui itu. Salam caiyang salam windu di angin lalu.  Insya allah.   Ma assalamah.  
















11 comments:

tiga lalat said...

Salam. Hee terimakasih singgah blog saya itu.

❤Kamsiah❤ said...

mama buat review blog ya...:)

Tihara said...

Waalaikumussalam :)

terima kasih sudi datang dan baca entry tak seberapa dari saya.terkejut tengok nama blog saya yang 1st..

saya pun suka baca entry mamawana tentang pengalaman haji..doakan saya moga dijemput untuk menunaikan haji nanti, insha Allah..

Kakzakie said...

Dari 5 blog itu dua darinya selalu menjadi persinggahan kakak utk memberikan komen..

Abang Bear said...

Salam kenal dan salam singgah....

paridah said...

salam jumaat yg mulia tq wawa mention blog kak...dh dua kali enter ni..

paridah said...

salam jumaat yg mulia tq wawa mention blog kak...dh dua kali enter ni..

Hazlin Nazri said...

terima kasih.. nnt dtg lagi...

Azian Elias said...

rajin BW ye...

Puan Kutu said...

3 daripadanya biasa juga ziarah..yg lain tu belum pernah berkenalan..:)

hainom OKje said...

Kebanyakannya mmg OKje dah kenal....seronokkan dapat baca cerita mereka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...