Thursday, October 30, 2014

Ceq Pi Wang Kelian


Assalamualaikum


Ceq sampai sini dah.  Pi minggu lepaih.  Beronok-ronok. iiihiiikkkss

Layannnnn.......




Awek mana ni?  


 awek Siam kaa?..


Macam macam ada. Kalu nak mai sini kena bawak duit lebih sikit.  Banyak brg2 lebih murah berbanding tempat kita di KL.  Segala jenis baul anyaman, periuk belanga, cam ceghita kat blog kawan ni masa saya blog walking tadi.  So, takyah citer banyak. Singgah kat blogger ni lagi banyak gambar menarik.  

Dapat rasa air tangan Nasi Kerabu (RM1.00/ satu) Mokcik Pattani ngan Nasi Kuning (RM1.50/sebungkuih) berlauk ayam yang sedappp.  Gambor tak sempat snap lauk yg sedap ini.

Malam kami pi Kuala Perlis. Apa lagi dinner sakan noks


Harga kena hati2 kalu tak depa kata potong kapla..mahei gilaaa...tapi lauk pauk sedap2 belaka.


Pekena laksa Perlis. Sedap tapi macam ada bau belacan kuat...


Ikan Bakaq cek punya...hihihi



Looh..gambar ikan cute cute ni mai kat bawoh sini pulok doh.  Wang kelian pagi tadi.


Cerita panjang tapi tak laghat aih nak tulis berjela-jela.  Terima kasih no sudi singgah mai teratak ceq nih.



1 comment:

❤Kamsiah❤ said...

kalau lps jam 11 pagi..mmg tak tahan panas kat wang klian tu...dah la jalan jauh...bawak barang2 lagi..ishhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...