Wednesday, September 10, 2014

Zoey, Ultimate, Mila, Zul Yahya, Nora, MizzNina

Assalamualaikum



Sila layan menjamu mata.

Walau dalam kesibukan hari Ahad lalu, sempat juga daku lari ke Mines menjamu mata di Halfest 2014.. Sampai pun dah lewat after zohor, parking pusing punya pusing naik bangunan ke tingkat 4, jalan kaki turun semula ke next building nun jauh nak masuk ke Mines.  Takpa janji dapat luang kan masa bersama anak daraku yalan yalan cuci mata.  Jom...

Minat sangat nengok haisl tulisan kaligrafi dari China  ini

Pemandangan dari tingkat  atas.  Walau tak habis pusing booth sebelah bawah kaki melangkah ke tingkat atas.  Bahagian bawah utk pameran makanan halal. Di sebelah atasnya pameran jualan pakaian dari boutique2 hebat cam artis Yatt Hamzah, Mizz Nina, Aza Elite, Nora dll


Yatt Hamzah

Di Iman Hood rembat satu bag satu T shirt corak Islamic..

Zoey

Ultimate


 Zul Yahya dan isteri

Nora and Nora (The Two Noras')


MizzNina

Me and Tan Sri (MissNina's Father) suatu ketika dahulu...


Maaflah, jalan punya jalan nak cari booth AbuAin's Kitchen. Wassap Darling Pya ingat dpt jumpa sana. Tahu tahu udah balik ya... huhuhu. Jln , singgah, jln singgah setiap booth mana tak sakit kaki walau pakei kasut bertumit sikit ajer. Takdalah tinggi mana kasut tu, tapi kaki udah sakit.  Apa apa pun Halfest 2014 ni sangat sangat meriah. Kalu pi sana kena bawak duit berkepok. Seratuih dua memang idok cukup komer....

Maafin, okeh, Ada rejeki jumpa di lain kali iyer.

Udah habis ceghiter. Sekian. Wassallam.




5 comments:

zino said...

Tak sempat pergi pun

anyss said...

Assalamualaikum,
Waaaaaa ramainya retis jumpaaaa

Azian Elias said...

seronok nya....

ramai artis ye..

Kakzakie said...

Kakak teringin nak pergi tapi itulah jauh. Kalau ada kat JB mesti kakak pergi.

Mizz Nina pregnant - suka tengok:)

❤Kamsiah❤ said...

amboiii sakana berposing dgn artis..:)
Yatt tu cantik la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...