Monday, September 1, 2014

Big Brother, Seksyen 7 Shah Alam.


Assalamualaikum

Hi, promo sikit. Adalah sekali sekala singgah  makan di sini. Menukar kelainan menu citarasa.  Gara-gara ikut pilihan anak-anak yang menuntut di UITM Shah Alam Seksyen 7 kami singgah sini Sabtu petang semalam. Lunch pun agak lewat.  

Semua order mai besaq besaq belaka. Panas-panas lagi menyelerakan. Sebelum ni mama makan apa entah last year mai.  Ada yang menepati citarasa, sedap dan ada yang aga western dan rasanya tidak sesuai dgn selero den.  tapi nak mai lagi sini. Tiga orang makan around RM80 plus plus... nasib orang belanja. Rejeki rejeki ...Alhamdulillahirobbil alamin.


 Mama makan Cheezy Baked Rice. Nasi keju berlauk ayam. Sedapp.  Anak dara order Lamb Chop Tower..entah aperkerbender namanyer... Anak bujang makan spaghetti Olio Aglio lupa lak namo eh.   Pinggan besaq belaka........


Mama makan tak larat habis, so, pas pas pada anak2 suruh habiskan.  Walaupun sedap tapi jauh di sudut hati nak nasi putih sambal belacan. Muahahahaha............

Then, round round gi SACC.  Beli beberapa keperluan.


Bawah ni cerita Nasi Beriani Restoran Shahira, berhampiran Mesjid Jamek, LRT, Jln Mesjid India tu.  Tanpa dirancang boleh pulak kami gi makan lunch  kat situ Ahad semalam. Sedappp wooo nasi beriani dia, ayam, kambing walawey.... Then, gi Shoppin sesikit kat SOGO ada Clearance Sale.


Asyik cerita makan ajer dua tiga hari ni...Hmmmmm....nyum nyum nyum.. Rezeki dari Allah swt. Sekian coretan kali ini. Wasallam.

3 comments:

Azian Elias said...

kat mane Big Brother tu kak.. says yang duo kat Seksyen 7 pun tak penah ke sana.. boleh cuba nanti ni..

mamawana said...

Assalam Azian

Belakang bangunan kedai BATA seksyen 7. jemput pi sana...heee

Chot said...

Gluk gluk..tertelan ailior sy..sedaknyaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...