Friday, February 21, 2014

IKEA

Assalam

Siapa pernah gi IKEA.?  Saya dah sampai sana. Rasa nak gi lagi. Cuci mata dan lihat barang2 perabut dia yang boleh buat saya giloss... Ni entri dulu masa gi shopping kat IKEA

 SALE KOMER

Gambor dulu kat IKEA

IKEA buat SALE komer. Jom ler gi sana. 

7 comments:

Ibu Lala said...

Seumo hidup prnh sekali je pegi ikea ni. Besar sangat. X lalu nak jalan.

cikmanggis said...

Salah satu tempat yang Makcikmanggis suka pergi tu tapi orang tua macam makcik ni cepat penat :(

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam mama wana..atie xpernah g IKEA,bc citer kengkawan jer.Mcm best jer... :D

mamawana said...

Ibu Lala

Kalu ada yg berbaloi harganya why not... beli yg perlu ajer di IKEA ni. Balik pikul sendiri kalu kos delivery dgn servis pasang jadi sangat mahal lah. .

mamawana said...

Cik manggis

Seronok gi IKEA tpi saya was was makan kat situ.. Pernah lah makan tapi balik rasa nak mun... Len kali tak makan dah ...

mamawana said...

azatiesayang

Yep perabut dan perhiasan sgt cantik2 laaaa....

zaza zehra said...

xpernah lagi pergi ikea.. tp lawa tgk katil tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...