Saturday, June 1, 2013

Tempahan Kueh Raya - Pelbagai Cookies




Assalamualaikum

Untuk tatapan mata dan selera, usah malu,  usah segan sila buat tempahan dengan mamawana.  Bermula dari hari ini, daku sedia menerima tempahan untuk sekitar Kuala Lumpur dan sekitarnya.  Harga cookies tidak termasuk delivery cost ya. Kalu berdekatan rumah insha allah boleh dihantar. Sedia diambil sekitar satu minggu atau dua minggu sebelum raya.  

SNOW ALMOND (hmmmm... nyum nyum nyum)

OATY ALMOND (rangup terasa almondnya)

BLUEBERRY TARTS (sedap you)

APPLE TARTS

SESAMEE COCONUT ( Rangup dan sedapnyer)

TART NENAS (yang famous)

 SAMPRIT 
(buat samprit ni menjentik nostalgia zaman kanak2 dahulu, selalu buat dgn ibu 
dan para kekanda) 

Calling Calling ya.  Order jangan tak order. With lots of smile and love......


14 comments:

sal said...

wah hebat....buat sendiri ???.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Selamat berBIZ kak Wana....

MulutPayau said...

semuanya tu kgmaran akak...terliur tengok..

Aku Penghibur said...

wahh kuih muih bermula

wahida said...

sis, boleh order sekarang tak? hahaha...terliur tgk blueberry tart tu...nnt bgtau harga eh...

Azian Elias said...

Buat sendir semua ke?

mamawana said...

Assalam Sal...

Ya, buat sendiri bersama dgn rakan2 seangkatan.

mamawana said...

azatiesayang..

Tq.

mamawana said...

Welcome Mulutpayau..
manis2 sedap belaka.

mamawana said...

Welcome AkuPenghibur
Dah mula ambil order nih. Berminat? heee

mamawana said...

Assalam wahida

Berminat ya. Yg berminat sila bagi email add, berserta alamat, no tpon utk dihubungi emel mamawana ker azwanor2004@yahoo.com

dan my mobile 0173421744 cam order izza kat tepi tu.

Wahida tinggal di mana?

Mama senang delivery melalui commuter, LRT, monorail or dtg sendiri ke Bdr Tasik Selatan for collection.

Harga yg diberi nanti tidak termasuk delivery cost ya.


mamawana said...

Assalamualaikum Azian Alias

Kami buat sendiri, home made bukan kilang. Mamawana dan teman2 (asnaf)

ALoNa CintamaniszLite said...

sy geram ngan blueberry tart dan tart nenas tu...tp sy ni bkn dok area kl nk oder...

yang baik Ishak said...

syukur... semoga berhasil menyumbang untuk anak-anak yang memerlukan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...