Saturday, April 20, 2013

Olay Big Bang, Colgate and Sharp The New CPUV

Assalam,

Sejak bangku sekolah selalu nampak para kekanda ku menggunakan pelembap wajah jenis Olay nih.  Aku pun heran apa yg best sangat sehingga daku sendiri mencubanya semasa zaman remaja.  Tapi camner nak buktikan sebab zaman tu dah berlalu.  Takdak bukti nak kasi tunjuk.

Dan kini, ternampak lak waghih Olay Big bang ni ada kat CPUV yang terbaru. Nimercheh Nuffnang kerana sudi bagi CPUV ini.   Hihihi.. Mekasih ya.  ooOOOLay!  Sebelum ni  kureng pulak nak menyemak kat nuffnang punya earnings.  Dah nampak CPUV baru ini bertambah rasa rajin lah pulok.

Olay: Big Bang

Eh..Eh.. Kempen Kleenex masih berjalan dgn Colgate Total Oral..... Thank you lagi... Dan lagi satu Sharp Workshop part 2 itu yang terini lagi.....thousand of thanks lah Mr. Nuffnang.   Dapat CPUV ni rasa cam dapat bonus lak. Sabor ajerlah..



Memang kesemua jenama ini pernah dan selalu digunakan dalam kehidupan ini.  Semua jenama fofular.  Alhamdulillah.  Mama pun share kat sini sbg entri, moga temen temen juga ada mendapatnya.  Yuukkk...Rajin rajin dgn entrinya iya.


3 comments:

gadisBunga™ said...

saya pun pengguna setia olay. Dari form 1 tuh! Tapi dulu nama dia oil of ulan. :D

Acik Erna said...

assalam mamawana..bestnya..sampai 4 sekali tu

ALoNa CintamaniszLite said...

saya penah guna olay..tp mcm tak serasi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...