Friday, April 5, 2013

MIHAS 2013

Assalam,

Perkongsian, jom gi MIHAS 2013. Esok Sabtu 6 April 2014 adalah hari terakhir Malaysia International Halal Showcase  Jom pakat2 pi ramai2 macam rombongan Cik Kiah.  Best.  Saya dah gi di KLCC dan nak pergi lagi...in sha allah

Industry pembuatan mesin pizza.  Sodap pizza nyer, bleh try makan sample...
 Terpikat dgn ukiran buah buahan dari Thailand
 Den boli moisturiser sebotoi... wangiii  3 hengget ajer dan sempat posing dgn gadis Thailand yg comel2.

 Nak gak snap gambar dgn tuan punya minuman halal tanpa alkohol.  Tapi den tak cubo minum pun, sebab botoi ngan golehnyo cantik sangat cam wain lakssss.... heeeee


Ni ngan mamat Belgium boie den raso chokelat  campur koko ngan delima. Sodap...

Hasil tuaian sample pelbagai makanan dan minuman di MIHAS. Ada yg beli dan dapat banyak sample2 free.  Semua ni freeeeeee........

Biskut dari IKO,  Rempah ratus Babas, rempah Sup HEXA, Mybiscuit, Seylon dari Bangladesh, Oat Cereal dari MasterChef, choc. biskut dari Win2, Goat Milk Classic dari Skash dan macam2 ada.... dari Indoniesia, Taiwan, Arab, Tunisia, Iran dll tak tersebutlah 

























Apa lagi komer.  Moh ler esok last day.. Mari Mari Cik Adik mari mari Cik Abang, Makchik, Pakchik mai ke MIHAS  See you at MIHAS 2014 9th-12th April 2014.  In sha Allah   :-)







10 comments:

❤Kamsiah❤ said...

jauh la..saya dok kedah hehe
btw,cantiknya ukiran buah2an tu..

ieja amieja said...

wow!beshnya..kena lak dpt sample free..bagus jgk kan dpt jgk pengetahuan tgk brgan dr luar..mcm2 ada..hurmm..sok ada mesyuarat PIBG la plk kul 3 kat skolah ptg..

Tihara said...

bestnya, saya jauh pulak nak poie sano.. :)

ummiross said...

Salam mamawana..

Waa..banyaknya hasil tuaian, best!.
Teringin nak pegi.

faraherda.razalan said...

Mcm menarik ni. Mcm nak ke sane je....

Ibu Lala said...

X pernah pg mihas ni. Best ke?

ALoNa CintamaniszLite said...

best laa...
seronok dpt merasa mcm2 makanan halal yg disediakan kat sana.
Kalo keluaran malaysia biasa kita tgk kan. tp kalo keluaran dari negara2 lain tentu lebih menarik perhatian kita kan...ngee

Ibuhani said...

seronok gi exhibition cam ni.....sobab byk dpt bondo free....hehehe....

Centado said...

wah
rugi tak dapat pegi MIHAS

Cho Zila said...

baguihler gak yerk.. tak nak lepaskan peluangler lepaihni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...