Monday, April 22, 2013

Customer Popular


Assalam,

Banyak sangat citer yang nak di share sampai tak tahu yang mana satu patut di share.  Hhihihi..  Ni ha... gambar yg udah di post dan  nak jugak di post lagi.. Jgn marah u guys sweet sweetie readers.

Apa yang di jual bu?  

Sambil2 nunggu panggilan interview kerja , surat cinta lulus temuduga, inilah khojer kemer.  Masak2, duduk duduk bukak meja kat bawah blok rumah.  Hmmm... Hari tu interbiu audit mengaudit/akaun opiser tak tahu lah dpt ker tidak.  Temen2  doakan  saya dapat kerja itu.  Kalu Allah nak bagi insya allah.  Andai Allah swt nak bagi tapak kedai ka bukak gerai atau restoran ker Alhamdulillah.

10 comments:

JunAina said...

Insyaallah ada rezekinya nanti kak. Untung juga pandai masak boleh jugak bukak2 meja.

MOKCIK AZWA said...

Mudah2an dipermudahkan urusan..

kecik2 lagi anak ustaz Fauzi ni yer..hehehe

❤Kamsiah❤ said...

ooo..ust hensem tu singgah membeli juadah ya..:)

sal said...

insya-Allah..moga Allah melimpahkan rezki pd mu dan keluarga...amin...

Cho Zila said...

Insyallah.. akak juga doakan... nsib ada kepakaran bolehler jugak...

mamawana said...

Assalam JunAina,

Insya allah kalu ada rejeki . Masak sikit2 boleh ajer... hehehe...

mamawana said...

Salam Mokchik Azwa

Yep kecil dan comel2... Ustaz muda lagi tuu...

mamawana said...

Salam kamsiah

Ya, Ustaz hensem lagi comel tu.. suka makan laksa satu family..

mamawana said...

Tq my sweet Sal, Insya allah

mamawana said...

Salam my sweet Cho Zila

Buat ajer apa yg termampu. Dah biasa busy bekerja tak boleh duduk diam. nanti makan tidur makan tidur sampai takda apa nak di makan dah...heeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...