Sunday, March 10, 2013

UITM Puncak Alam

Assalam

Maka berangkatlah anakanda Wana menjadi penghuni siswi UITM Puncak Alam minggu lalu.  Syukur Alhamdulillah.  Semoga perjalanan ilmu ini diberkati Illahi. Amin.





 Persekitaran kampus dan bangunan baru yang cantik

 Rekreasi landskape yang indah
 View dari bilik hostel.  Pastinya kala pagi berkabus dan lebih segar dgn pemandangan nan hijau dapat pula menghirup udara nyaman dan  oxygen jauh dari pencemaran udara sbgmn pollution di kotaraya  KL.  (Maafin guwe..bahasaku rojak..).  Moga lebih sihat di sini dan lebih fokus untuk study.



 Alhamdulillah dapat juga tinggal di kolej yang lebih menjimatkan berbanding menyewa di luar yang lebih mahal kos termasuk kos transportasi dan masa perjalanan pergi balik  ke kuliah. 
 Iniler ghopernya bilik comel anakanda Wana.  Berkongsi dengan seorng lagi siswi dlm sebilik. Dan serumah ada tiga bilik.  6 siswi utk setiap unit rumah.  


 Aduh... silingnya  ada kebocoran pak...harap segera ditangani.  Insha allah.

Sekadar perkongsian.  Selamat study moga anakanda sukses dan impian utk selimpang itu menjadi kenyataan.  Amin.

19 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

tahniah wana...

kak, kampus sini utk kos apa, ye??
Kat sg.buloh utk medic katanya, kan..

faraherda.razalan said...

Wah...dpt duduk hostel baru. Bestnya!

Acik Erna said...

Tahniah wana..semoga berjaya

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tgahniah utk wana...semoga semakin bersemangat utk belajar.

mamawana said...

Assalam Alona

P.Alam ni utk Fakulti Art & Design.

mamawana said...

Assalam Faraherda..

Kampus/Hostel baru masih byk kosong , tu yg senang dapat.

mamawana said...

Assalam Acik Erna

Tq moga dia berjaya capai impiannya.

mamawana said...

Azatiesayang

Mudah2an dia makin bersemangat belajar dan target selempang...dugaan , cabaran dan kerja keras itu..

azieazah said...

Tahniah WANA. Belajar rajin rajin ya!

Bagi dapat Anugerah Dekan setiap semester!

ummiross said...

Alhamdulillah, tahniah Wana.

❤Kamsiah❤ said...

belajar rajin2 ya Wana..jgn hampakan harapan mak ayah..

Ibu Lala said...

Saya dulu uitm jugak. Tp uitm shah alam. Yg puncak alam ni x prnah pg

nea lopah said...

samalah dgn ank sedara Sy intake nya ni. d uitm palam jugak.
done polow sini..Tq kak sudi singgah blog Sy.

mamawana said...

azieazah

Tq. In sha Allah. For the past 2 sem she cried of happiness after getting her results. Go Wana Go. Amin.

mamawana said...

UmmiRoss
Tq. Hope she achieves her dream to be a succesful and respected photographer

mamawana said...

Kamsiah,

Tq for the harapan and doa.

mamawana said...

Ibu Lala,

Lama kan UITM. Mamawana dulu kat Jln Othman then exam at UITM Shah Alam. Puncak Alam ni baru lagi. nice place. So, mamawana cabar dia supaya dpt better CGPA then me. Hehehe..She succeed for the past 2 Semester. Now she is in 2nd Semester Degree in Photography. in sha Allah. Amin.

mamawana said...

Nea Lopah

Tq for visiting here and follow mamawana. Nurqaseh blog is Just an ordinary not a famous blogger. Be simple, be humble and nice always to everyone. love you sweetie.

mamawana said...

Errkkk... sorry naper aku terspeaking plak pagi nih.? Lama tak buat market report kut. Hows the FBMKLCI? Futures? ows the market? Hi and Low closing price? Tu yg Meroyan skit... mueh mueh mueh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...