Saturday, March 23, 2013

Kleenex Tissue

Assalam,

Berkenan pulak dengan peraduan ini.  Sememangnya saban minggu di rumah sentiasa mengguna tissu.  Tissue dapur, tissue muka dsb.  Jom  ..

Syarat dan Peraturan Peraduan Bonanza Tunai 2

1) “Peraduan” ini terbuka kepada semua penduduk Malaysia berumur 18 tahun ke atas kecuali kakitangan dan ahli keluarga terdekat Kimberly-Clark Trading (M) Sdn. Bhd. (Pihak Penganjur), dan agensi pengiklanan, promosi, pengelola acara dan perhubungan awamnya. 

2) Peraduan ini bermula dari 1 Mac 2013 sehingga 3 Mei 2013. Pihak Penganjur berhak untuk meminda tempoh peraduan pada bila-bila masa sahaja jika diperlukan. Semua penyertaan mesti diterima sebelum 4 Mei 2013. Penyertaan yang diterima selepas tarikh tutup peraduan akan dibatalkan serta-merta.

 3) Anda layak menyertai peraduan ini dengan mana-mana pembelian daripada sebarang rangkaian Huggies®, Poise®, Kleenex®, Scott®, atau Kotex® semasa tempoh peraduan. Bukti Pembelian adalah resit asal yang jelas menunjukkan pembelian mana-mana produk penyertaan tersebut dalam satu resit dan tarikh pembelian dalam tempoh peraduan. 

4) Setiap Bukti Pembelian sah untuk 1 (satu) penyertaan. Peserta boleh menghantar seberapa banyak penyertaan, tetapi setiap penyertaan mesti dilampirkan dengan Bukti Pembelian dan dilengkapkan dengan butiran peribadi peserta yang diperlukan dan jawapan tepat kepada semua soalan pada borang penyertaan.

 5) Borang penyertaan yang tidak lengkap, tidak boleh dibaca atau tidak betul yang ditakrifkan sebagai penyertaan dengan jawapan salah, penyertaan dengan Bukti Pembelian salah dan / atau rosak akan dibatalkan. Salinan fotostat borang penyertaan diterima. Semua penyertaan haruslah dikirimkan kepada:

“Peraduan Bonanza Tunai 2” Kimberly-Clark Trading (M) Sdn Bhd. 2
nd Floor, Tower 2, Wisma AMFIRST, Jalan SS7/15 (Jalan Stadium), Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Share the Softness

5 comments:

sal said...

masuk ke blog mamawana ni...terjeling kuih sebelah yg sedap2 nih..

Tihara said...

good luck yea :)

faraherda.razalan said...

Eh, mcm nk kene try je...

HomeKreation said...

Good luck mama!

Ibu Lala said...

All the best ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...