Tuesday, February 26, 2013

Pemanggang Ajaib - Happy Call


Assalam,

Teman-teman semua mesti dah ada Pemanggang ni kan.  Berbulan , bertahun tahun dah mama nengok ada dijual kat SOGO dan merata2 kat pameran di KLCC.  Tapi berlainan jenama.  

Yang ini mama order  beberapa bulan lepas.  Awal Januari 2013 baru dapat.  Dah guna pun.  Tapi tak sama kan dengan Pemanggang Ajaib ARE Ikan tu.  Sama ker?  Yang ini original, genuine Korea mari.  Reganya RM88.00 ajer.  Order melalui online dgn Groupon Malaysia.  Camner?  Murah tak.  

Mama dah lama register member kat Groupon Malaysia nih.  Di sana banyak lah iklan2 barangan murah murah, promosi, SPA, beauty products, facial, homecare, car care, barang letrik dll lagi lah.. Diner, dining,, buffet yg diberi marveles discount. Mama pun dah pernah gi SPA, facial, massage, makan HI TEa kat hotel melalui Groupon ni.   Travel pun ada percutian promosi murah dalam Malaysia dan luar negara pun ada.  Dah sign in jadi member lum?  


Ini ler ghopernya Happy Call.  Anak bujang mama yang resmikan memasak menggunakan nya.  Sonang gitu bah.  Kalu beli kat luar sana mahu seratus dua ratus lebih kan.  Oraitlah tu...


Illalliqa'..Ma'assalamah.

8 comments:

anyss said...

Assalamualaikum,
teringin jugak nak ada benda ajaib ni....asyik tertangguh je. nampak gayanya kena tunggu harga turun dululah ya ;)

mamawana said...

Ya annyss, gituler gamoknyer. Mama suka beli time promosi ajer...

sal said...

best-nya double pan.....jika ia benar2 efektif di rumahku..teringin nk memilikinya satu..

Ibuhani said...

Murahnya! Yg ni utk panggang sajer ke? Saya dh jd member groupon dh. Tp baru 1X bli brg..... :)))))

azlina said...

assalamualaikum...

ina pun ada ni memudahkan kerja2
memasakkan cepat dan senang...

NursyazEnnuq said...

are IKAN DAN HAPPY CALL yg mana lagi ok arr?

Fezry said...

Saya dah beli Happy call Jumbo Grill melalui qoo10.my free shipping dari Korea RM150.00 termasuk seal + free gift. Last week order lg happy call silicon tool/spoon/spatula/brush/ dengan harga RM 12.40 free shipping from Korea. Happy call Ceramic pot, free shipping tengah offer from RM 221.20. Berbaloi jugak beli melalui online

Pn Mardhiah said...

Pemanggang ajaib jenama HAPPY CALL MADE IN KOREA dah sampai dari korea.. Ala..pemanggang yang ajaib tu, yang boleh panggang, kukus, goreng, rebus, buat piza dan kek tu. Memang puas hati dari segi kualitinya siap ada no siri, getah spare dan ada hologram lagi. Murah pulak tu..Hari tu order 1 biji je, nak try beli dulu,nak tengok kualiti dulu dan nak tengok lepas tak masuk Malaysia. So semuanya ok, esok nak beli lagi dari KOREA sana tu, siapa2 nak join order cepat2 PM/sms sy 0194344930 ye. order ditutup pada isnin ini jam 9 pagi.

Harga nya RM100. Pos laju semanjung RM20. Kalau nak jimat kos pos laju boleh datang collect di rumah saya di sri damansara KL
saiz 30cm. Berat anggran 1.6kg. Barang terima selepas raya ( 1 bulan )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...