Monday, February 18, 2013

4 Tahun Bersama Nuffnang

Assalam,

Pejam , celik, Pejam, Celik..empat tahun berlalu.  Blog orang lain kemain kencang bernuff nuff.  Saya punya blog pejam tidur wat tak tau jer.  Dulu2 rajin juga cek akaun nuff ni.  Lama lama dah boring sebab sangatlah lambat dan ciput ciput  sen sen yang masyuuk.  Last last bila daku dah kebizian sana sini , merajuklah kunun, lupa lah tentang nuff nuff ni.  Tempoh hari sajer sajer cek akaun nuff untuk gelakkan diri sendiri.  Nahi mungkin selumayan bloggers lain.  Takpalaa..ciput pun ciput lah.  Tak dapat jadi Hang Tuah dapat jadi Hang Jebat pun jadilah.  Tak dapat jadi Hang Jebat jadi Hang Kebun pun jadilah. Cangkul pun cangkul lah... 

1st cash  out
Thank you Nuffnang.

Ni lagi satu dah lama merajukkan diri.  Last month bought something which I really need, health supplement.  Something better than nothing.  So , I got this cheque last week from tupperware.  Cangkul pun cangkullah...
  

Alhamdulillah.

2 comments:

❤Kamsiah❤ said...

hehe berapa rm dapat..akaun saya ada la 2,3 kupang..:)

ALoNa CintamaniszLite said...

ada jgk laa walaupun cangkul pun cangkullah, hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...