Tuesday, January 1, 2013

Collagen Lagi...Pure Marine Collagen

Assalam,

Selamat Tahun baru 2013.  Terasa ingin berbicara dan berkongsi sedikit tentang item yg hot di pasaran.  Rasanya semua wanita dan ibu2 sudah tahu tentang collagen atau yg terkini dan harga yg berpatutan dari Pure marine Collagen.  Mama tak mahir nak cerita panjang lebar tentang collagen ini so sila klik pada link yg diberikan.

Beberaapa tahun dahulu , mama aktif menggunakan ISO.3.  Bila budget dah lari dan lebih mementingkan perbelanjaan pendidikan anak2 mama stop guna produk ini kerana kos yg terhad. Walau hasilnya kata orang berbaloi-baloi.  Nampak lebih mudo 10 tahun.  Iyo ko? ihiikkksss...  Produk Zhullian ISO 3  adik beradik collagen.  Mama suka produk2 Zhullian dah guna sejak 20 tahun lalu dari brg  kemas,  Water treatment, Air purifier, susu dll.  Tapi saya tak pandai bisness MLM.  Lebih pada penggunaan sendiri.  

Then, mama ubah guna yg ini pula. Lebih jimat you.   Rasanya sangat sedap dan awet mudosss... Kulit bersih Insha Allah.   Cubalah boleh guna ID mama : 250825 sila lihat images tupperware sebelah kanan blog ini kalu nak cuba NatureCare Berrygen dapatkan di stokis2 Tupperware berhampiran rumah anda atau boleh mesej2 mama.


 Klik sini untuk penerangan lebih lanjut  Berrygen Tupperware . Apa-apapun mama tetap suka produk Tupperware dari periuk belanga, kuali, sabun pencuci tangan boleh dikatakan 80% banyak guna produk Tupperware dlm kehidupan harian. I Love Tupperware.

Di bawah ini mama baru cuba makan, baru 2 minggu. Pure marine Collagen.   Beli dengan opis mate kerana harganya sangat murah berbanding dua produk collagen di atas.  Yang ini lebih pure dan memang sangat pure lagi asli tanpa bahan2 tambahan.  Dah cuba makan dan berkongsi juga dengan rakan2 seopis.  mama beli yg dah siap masak kerana tergoda dgn wajah isteri teman seopis.  Jauh berbeza wajahnya lebih halus, licin, mulus berbanding jerawat2 yg kelihatan tahun2 lepas.  Hmmm..... berbaloi-baloi you.  Kita nak cari yg jimat, cepat dan berkesan.  Sama ker kita?




Sedikit info dari google.


Kita ambil PMC utk kesihatan.  Akhir bicara salam sihat, Selamat Tahun baru 2013 dan semoga kita semua sihat utk menambah amalan solleh di hari hari mendatang.


23 comments:

Dinas Aldi said...

Collagen memang sangat penting untuk kita kan :)

Selamat tahun baru.

Tihara said...

selamat thaun baru kak..agak menarik :)

Ummi Hanie said...

wahh... menggoda ni ;)

erm, sy pun ada jual kolagen sebegitu juga (rumpai laut) hehe..

❤Kamsiah❤ said...

dah byk yg saya baca pasal kebaikan serta keberkesanan produk ni...dikatakan ibu segala kalogen..nak cuba jugak...

MulutPayau said...

Menarik...teringin juga nak cuba...
Selamat tahun baru.....

NM02 said...

saya amek yg kaler pepel

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Memang byk permintaan PMC ni..
Berbaloi2 berbisnes dengannya... alhamdulillah.. rezeki dari Allah.
Moga Mama sucess.

TiranaAduka said...

salam sis
Tirana aduka dtg melawat sis.

*sis jadi agen ke?

mamawana said...

Assalam Dinas Adli

Ya ...penting utk kesihatan.

mamawana said...

salam Tihara

Jom berkolagen...

mamawana said...

Ummi Hanie

Hehehe...jual jgn tak jual

mamawana said...

Salam amsiah

Jom berkolagen...heeee

mamawana said...

Mulut Payau

Jom order... ngan Mamawana ihiiikks

mamawana said...

Salam NM02
Juga Bagus pengambilan pepel...

mamawana said...

Salam TiranaAduka..

Mula2 cuba makan, then tolong promot utk kwn... last2 boleh ajer jadi agen.. berkenan ker? heee

ummiross said...

Kawan ummi pun pernah makan berrygen tu, memang cantik kulitnya. Yang pure tu, rasa macamana airnya tu mamawana?

ALoNa CintamaniszLite said...

brp harga dia kak? leh tlg belikan tak?? hehe..

ida yusof said...

salam...kwn ida pun mkn pmc.Ida tngk perubahan kulit muka dia ketara.Ingat nak mkn jugak.Mama jual sekila brp yer?

mamawana said...

Assalam ummiros

Yang pmc tu rasa biasa kosong jer mcm jelly tawar..

mamawana said...

Alonacintamanisz..

Selagi stok masih ada hehe... jual atas permintaan itu pun tolong kawan jer.. call me kalu nak pls confirmkan kat 0173421744

mamawana said...

Assalam Idayusof

kalu nak ada sepaket ngan mama selagi stok masih ada... tolng kawan jual.. ..kalu nak pls confirm kan ya ...

Ibuhani said...

Mesti mahal harganya tu......teringin gak mkn tu! Brp harganya ye?

minna pokka said...

sy ade kwn yg jual pure marine collagen ni..sepeket 100 gram..rm 20..kalu beli byk peket, dpt kurang lagi, rm 18..byk g dpt rm 15 spekt..yg kaler purple, gred aaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...