Friday, December 21, 2012

Semalam di Melaka

 Assalam,

Lelah dan lesu bertugas sepanjang tahun akhirnya Syarikat tempat  daku bertugas menganjurkan  family trip ke Melaka.  Walaupun budget berhemah dapat juga kami bermalam di 5 Star Hotel kabornya di Hotel Equatorial Melaka.  Daku drove ke situ bertemankan anak bujang ku dan seorang adik trainee yang comel lote sebagai peneman dan bual bicara sepanjang perjalanan ke sana agar daku tidak mengantuk..  Jom layan gambor2....
Baru sampai  nak check in...
 Dinner
 Dinner... mouth watering

  Bos yang terbaek sepanjang hidup daku bertugas di Syarikat ini.. Mr Teo

 Dengan Trainees yg comel lote juga MC pd malam itu.
 Pemenang Best Dress di Annual Dinner itu - Daku...hok Oloh...Unbelievable...Berkat Jubah Mekah. Heee
 Juara Bowling Wanita Antara Jabatan - Daku jua..hok Oloh... Alhamdulillah, Rejeki, sekali sekala  bola bowling ke longkang jua....ngeeeee

 Bersama Opismate
 Datin dan isteri Bos GM


 Selamat Pagi temen temen sekapal - Breakfast

My Hero

 Alas, I'm free............... I feel Good and yet feel so sad cos I'll  be leaving the Company soon.


Hadiah Bowling tambah lagi RM40.00 Alhamdulillah.   jadiler.......bagiku yg tak pandai main bowling.....
hik hik hik. Plus voucher RM330.00  Hoyeh bleh shopping kat Jusco.  Duit minyak RM300.00 yg diberi habis ku pulun buat makan2 di sepanjang perjalanan, duit minyak dan duit tol ke Melaka.  Everything sponsored by the Company.  Tq Bos.  Alhamdulillah.
Sekian, sila senyum.  Terima kasih kerana sudi membaca hingga akhir noktah ini.

24 comments:

Pn Kartini said...

salam maaa...:-)
Hokkk oloh...bestnya g melaka..
Hilang tension2 kerja yaa maaa

Pe2..mamawana mmg vogue gituuu dgn jubahnya;-)

Ayu azmir said...

wahhh pergi melaka pasti seronok...

Cho Zila said...

itu sudah baguihkan.. yang penting free.. sabagai membalas jasa kita kan...

ieja amieja said...

sekali sekali berjimba dgn opismate mmg seronok kan..permintaan ank2 nak naik cruise kat melaka pun blm kesampaian lg..cuti dah nak abis nih..

Embun Melati said...

Seronoknya mama..sekali sekala makan angin boleh tenangkan fikiran...:)

faraherda.razalan said...

Pemenang Best Dress di Annual Dinner itu - Daku...hok Oloh...Unbelievable...Berkat Jubah Mekah. Heee

Heee~ Suka baca statement ni. Bt sy sengih sorang. Bestlah ada annual event mcm ni. Klu company sy, hampeh.

zino said...

meriah nampak nya .. tambah2 bila dapat hadiah

anyss said...

Assalamualaikum,
bestnya dapat soping percuma...tesco tu...lepas kasut seketoi pun dah ok

Tihara said...

alhamdulillah best dress, mmg sesuai sebab pakaian mukminah :)

citarasa rinduan said...

bestnyaaa.
tahniahhh.

ayu pun br pulang dr melaka.
syok abiss

mamawana said...

Pn kartini... hehe cekali cekala setawun cekali dinner gitu

mamawana said...

Ayu Azmir

Yep..lama dah tak gi...seronok dpt gi lagi.

mamawana said...

Cho Zila.. heee best..

mamawana said...

ieja amieja..
depa naik cruise.. mama ajer tak gi ikut...huhuhu

mamawana said...

Embun Melati..Faraherda razalan...unbelievable menang weeheee

mamawana said...

Zino
Anyss

rejeki dpt hadiah gitu...

mamawana said...

Tihara

Malu I, tokozut I menang best dress. Alhamdulillah

mamawana said...

Citarasa Rinduan

Melaka dlm kenanganku..bestkan...

TiranaAduka said...

meriahnya sis

ummu said...

salam kak
he he mmg cantik dan kemas
lambang wanita muslimah bekerjaya yg aktif

hana said...

salam kak... wahh bestnyerr... anggun sekali! tak pernahnyer bertuah best dress.. mana taknya asyik bj cop pasar mlm ajer..kihkihkih

mamawana said...

TiranaAduka

Meriah gitu2 jer rasanya tahun ni lebih sederhana berbeanding tahun lepas...

mamawana said...

ummu... simple .. memang lebih suka jubah walauu bleh pakai kebaya kotat...ekekekek

mamawana said...

hana.. mamawana pun ada baju cp pasar malam pasar pagi..huuuuu cantik gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...