Monday, November 19, 2012

Jualan Amal Lung Foundation Charity Amal 2012

Assalamualaikum

Just to share some pics.  Mama joined jualan di gerai Yayasan Paru2 charity Bazaar 2012 di Kg Sg. Penchala pd 4 November lalu.  Baru  hari ini berkongsi beberapa foto.

 See... keropok Lekor pun ada
 Pakaian terpakai yg Ekslusif
Feveret mamawana suka jual Laksa, Mee Rebus Perak, Bihun Sup dll.  Senang sedia masak kat rumah, masukkan dlm thermos panas yg bsar tu then angkut dgn keta ke destinasi.  Kadangkala, kalu jual sekitar blok taman perumahan  (semasa anjuran hari Mesra Rakyat ka, hari Penduduk dsb...) tolak dgn troli ajer.  Nasib baik ada 2 anak membantu dan rakan yg sudi.
Ni yg berpeluang bertemu wajah Biduanita Negara  ...heeeee kepit jgn tak kepit.  Mama dah share foto ni di entri yg lalu.  Klik sini
Sekian . Wassalam.

5 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam mamawana...semoga niat baik dgn mengadakn jualan Amal ini akan sedikit sebyk membantu golongan yg tidak bernasib baik,InsyaAllah

faraherda.razalan said...

Eh! Syarifah Aini? Heee! Kecik je orgnya kan? Dlm TV nmpk mcm besar. Menariklah jualan amal mcm ni.

Acik Erna said...

salam mamawana.semoga bertambah murah rezeki mamawana

cikmanggis said...

Semoga rezeki mamawana melimpah ruah...rezeki yg diberkatiNya...wah sempat bergambar dgn kak pah:)

Cho Zila said...

baguih dapat ikut program macamnikan..
best dapat bergambar ngan artis yang sangat hebat gitu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...