Tuesday, September 18, 2012

Kerja... Kerja... kerja...Nogheh getah Komer



Assalam,

Nogheh getah di hari Isnin.  Isnin kan cuti satu Malaysia.  Tapi aku duduk di KL, nogheh apernyer?  Idokler.  Kemer nogheh juga, nogheh ateh kertas.  Dari tengahari sampai lepas Isya.  Berhenti utk solat, masak dan makan.  Pastu sambung lagi nogheh kertas dan key in research yg berkaitan.  No OT.  Bos kat Opis tak tau tapi bos atas tu Maha Tahu. Begitulah aku ....
Selamat bertugas untuk kalian dan  diri aku sendiri semoga makin maju dan effisien di bidang ini.  Mohon Allah swt permudahkan segala urusan ku di rumah, di opis, di dunia dan di akhirat. Tolong doakan sama2 ya.  Amin.

13 comments:

@YUNID@TI said...

hanya Dia yang Maha Mengetahui apa yang kita lakukan.... selamat bertugas dengan penuh ikhlas..

Ibuhani said...

rajinnya! Smoga diberkati kerjanya.....

Acik Erna said...

assalam mamawana..rajin kerja ye..dahhabis dah jamuan raya kan..meriah jamuan t=raya mamawana tahun ni..seronok acik tengok gambo2 nya

JunAina said...

Moga hidup kita diberkati. Cuti tiga hari hanya sehari beraga di rumah lain2 hari kat opis.

Tak boleh le nak bawak balik kerja opis kat rumah coz semua dalam server...:)

ALoNa CintamaniszLite said...

Nogheh atas kertas ni tiap2 bulan sure dpt gaji.
Kalo nogheh kat kebun getah tu...ikut laa. Masa getah harga tinggi...mewah ler sket. Masa tu kena beringat2. Bila harga getah dh turun...atau musim luruh susu getah kurang...masa tu lah sesak sket. Mana2 yg pandai nyimpan...mgkn takde rasa apa sgt..kan, hehe..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam k.wana.Aminnnnnnnnnnnnn

Tihara said...

kemain lagi noghehh nyerr..yg penting ada masyukk :)

Maiyah said...

semoga di limpahkan rezeki
di atas keikhlasan itu
Allah lebih mngetahui

mama ju, said...

Salam sejahtera,

Allah tau apa yg kita buat.
Moga berbahagia di dunia dan di akhirat.Amin.

azieazah said...

Berapa baldi ler gamok nyer dapat susu getah nyer yer? hehehehe

C'Jai said...

hehe..ingat nogheh pokok gotah tadi eeee...

sal said...

moga dipermudahkan urusan..
moga Dia sentiasa bersama dalam susah dn senang..amin

kaklong said...

getah sekrap ke getah cair?..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...