Friday, August 24, 2012

RAYA di Paris dan Boston :MAAF ZAHIR BATIN

 Assalamualaikum,

Sana sini  membaca blog rakan2 maya meriah meng-update kesah raya dgn destinasi memasing.  Mamawana dan keluarga adik beradik sempat berkonvoi  ke Paris dan Boston... cewahhh (Citer taknak kalah, nak up ajer..hihihi). Yang pastinya  bukan terbang ke London yer.   
 

 Raya ke 3-4,  With  Love from Paghis  (Parit Tok, Ngah , Parit Buntar...ihiiikkss)
 

Diriku yatim piatu cuba bermanja dgn emak oghang di Tanjung Belanja, Parit, Perak.  Paris lah kunun......Foto memang banyak tapi pilih2 yg posing waras skit.   Heeee... yg terover tu utk simpanan keluarga. ihikksss..





 Syawal Raya 1 selepas solat Idilfitri di Mesjid KLCC.  Seperti biasa lepas solat dan jamuan raya Mesjid,  kami suka berposing2 sbg kenangan sebelum balik ke kampung.


Akhir ucapan, Mohon ampun maaf andai ada salah silap di alam maya.   Hingga ketemu lagi.  Panjang umur murah rejeki insya allah ketemu lagi.  Kalu ada bloggers yg sudi buat open house ka, gathering raya /potluck jangan lupa habaq mai, lokasi, tarikh, kalu free insya allah kami datang.


Sekian.  Ma assalamah.

9 comments:

Marya Yusof said...

As salam...

Tgk pun nampak meriah! :))

Salam Aidilfitri!

sonata anak kancil said...

selamat hari raya - maaf zahir dan batin...meriah raya kat kampung !

kakcik said...

Terimbau kenangan lalu.. :(

sal said...

selamat hari raya..walau dimana berada,moga kemeriahannya tetap dirasa..

Acik Erna said...

assalam mamawana..selamat hari raya..mana2 pun kemeriahan raya tetap dirasa kan..

❤Kamsiah❤ said...

suka tgk rumah kg tu..

-gedek! said...

gambar berkualiti A...

Ibuhani said...

Salam aidil fitri dr ibuhani n keluarga. Maaf zahir n batin. Smoga ukhwah kita berpjgn......alhamdulillah diberi kesemptn beraya n berpuasa tahun ni!

ALoNa CintamaniszLite said...

ke parit bunto ye, kak...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...