Saturday, August 25, 2012

Hitam Putih Warna Warni Syawal Kami


 Assalamualaikum


Salam Lebaran semua.  Masih dlm mood raya bertandang ke rumah adik beradik sekitar KL , Shah Alam dan Putrajaya.  Bukan selalu dapat berkumpul ramai2 begini kan.  Syukur rahmat Ramadhan dan Syawal semua dapat bersua dan berlaga2 pipi ngan adik beradik dan anak2 buah.  Jom , sudi sudikanlah menatap  wajah2 para kekanda dan anak2 buah mamawana.  Kami keluarga yg simple2 ajer.  Namun, gamat bila berjumpa.


 Saranghaeyo to uolls. yang gurls semua gediks sporting berposing.

Yang bujang relax jer nyum nyum nyum...Pakchik and abangchiks tak suka bergambar..

 Yang ni mix Indian anak buah ku jua.  Bollywood mari...deyyy kutty...

Lagi foto klik sini Wana and cousin bersama cucu sedara ku yg gebussss 


Bersama Pak Ngah, Mak Ngah and Nenek Lang ngan cucunya (Australian)


Hitam, Putih warna warni kaler  keluarga kami takala bertemu  di bulan Syawal yg mulia ini.  Kapan lagi akan bertemu.?  

Tak lupa jua, doa ku mohon semoga Allah swt menerima segala ibadah kita di sepanjang Ramadhan juga amal solleh di bulan Syawal dan terus istiqamah dlm beramal. Insya allah.  Doa yg berterusan untuk saudaramara kita yg tertindas di Palestine, Iraq, Syria, Afghanistan, Rohingya walau di mana shj mereka berada.  Bersama linangan airmata kita menadah tangan mohon doa agar mereka tabahlah dan segera diberi kemenangan dan bantuan Yang Maha Esa. Amin. Allahuakbar.

24 comments:

YATZAKIE said...

wah meriahnya...selamat hari raya!! =)

Acik Erna said...

memang warna warni..yang penting meriah kan mamawana..

amir aizat said...

kalerpulll, hehehe

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Sporting2 mereka ni bergambar. Ceria!

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

wow!!

Ibuhani said...

Keluarga muhibbah......seronok berkumpul skali skala kan!

sonata anak kancil said...

selamat hari raya - maaf zahir dan batin ....seronoknya hari raya ! semua ceria belaka

Atiqah Wadiah said...

selamat hari raya awk..sempat lg x wish?hehe

nabilah_2908 said...

haha...makan lagi best dari bergambar eh.. ;)

Kasih Salina said...

salam lebaran dan selamat hari raya..meriahnya raya..

Pn Kartini said...

Assalamualaikum my dear mamawana:)

ermmmmm...meriahhhh!Suka tengok...ceria jeee semua wajah!

Selamat Hari Raya maaa..;)

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum dan selamat hari raya utk mamawana sekeluarga,

Meriah sungguh. Seronok tengok kemesraan dan kegembiraan keluarga mamawana menyambut raya. Semoga hepi selalu.

mamawana said...

Assalamualaikum alls

Salam Lebaran Yat :-) meriah bila berkumpul

mamawana said...

Achik Erna,

Tak sangka meriah juga raya ni walau hati sayu tanpa kedua ibubapa...AlFatihah

mamawana said...

Salam Amir Aizat..

Raya memang seronokan. Nii lah masanya utk kalerpull

mamawana said...

Miss Mirror Salam Lebaran..sporting belaka gitu... bila lagi berkesempatan nak bersua dan gila2..

mamawana said...

Khairilhakimie..

Raya memang Wowwww........kebaboom.. mercun meriam buluh meletups letupss

mamawana said...

Ibuhani sweet sweet..

Meiah bila berkampung..

mamawana said...

Sonata... seronok raya di kg, di bandar, di luar negara pun kan kan kan...

mamawana said...

Atiqah.. salam sweetie

Salam Syawal.

mamawana said...

Nabila and kasih Salina..

Raya kena meriah dan gembira. Kalerpul dan riuh rendah baru raya...

mamawana said...

Salam my lovely Pn Kartini,

begitulah raya, meriah dan kalerpul. Tak mo sedih sedih. hari kemenangan dan gembira menyambut sunat Syawal. Setahun sekali berkampung dan beramah mesra.

ALoNa CintamaniszLite said...

meriah aje tgk mama dan wana berhari raya...

Liza Razak said...

meriahnya raya !! suka tengok !! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...