Thursday, July 26, 2012

Puasa tau...jangan malas malas

Assalam


 bilalaa kerantung nak berbunyi nih..cepatlah berbuka



Ya Qadham.. Ya Driver...terbang elok elok.....

Sebelum  raya nih jangan lupa service keta sebelum balik kampung tau....

Selamat berpuasa, selamat berbuka dan bersahur.

7 comments:

anaa said...

selamat berpuasa mamawana... :)

ni tengah melepek kat ofis, mengalahkan budak kecik.. huhuu

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Selamat berpuasa Mama.
Tahun ni gi terawih ada jumpa Noniswara lg tak?. Hehe... Sorry MM gurau je, cuma teringat pix terawih Mama last year.

Umar Zakir Abdul Hamid said...

walaikumsalam mama wana.

alhamdulillah jzkk kerana berkongsi pandangan.

tahniah kerana buku itu menjadi milik anda...

insya-Allah saya sudah hubungi anda melalui email..

sila berikan saya maklumat yang saya minta di sana untuk bolehkan urusan delivery dilakukan secepat mungkin..

assalamualaikum..

p/s : boleh share dengan rakan2 tentang entri ni.ada 1 buku lagi.mana tau ada yang berminat.

Centado said...

mmg klaka
:)

Ibuhani said...

hehehe.....kita service keta dh last week! Slmt berpuasa n berbuka!

Cinta Misteri said...

Haaaa, cepat service kereta tue, nanti lambat semua bengkel dah tutup. takpun ada yg ambil kesempatan di saat2 akhir :)

Citarasa Rinduan said...

Salam ramadhan u mama nur skluarga...
Baca komen kak MM. Wahhhh. Jumpa artis... Tahun nie ada artis kita btarawih di masjid?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...