Sunday, June 10, 2012

SPLASH di Ilham, P. Dickson

Assalamualaikum

Kami dah sampai di P.D.  Bergerak dari KL jam 10.30 pagi.  Jalan dari tol Sg Besi arah ke P.D/M'ka/JB punyalah jem.  Bergerak perlahannya puuun.  Masuk ke tol P.D barulah lega.  Ghopa2nya depa ghamai2 tu nak ke arah JB,  Hmmm... Meriah betul jalan raya.  Kami selamat sampai jam 1.30 tengahari.  Duduk2 relax, check in , lepas lunch kami ke Pantai.



 Yeah, sudah berpijak di bumi nyata bertemankan pasir. 









Cuba teka ni apa?

Posing macho lah kunuuuuunn.  Hensem gak anak bujangku ini....

Alhamdulillah, syukur dapat melihat ombak, buih2 pepasir di pantai, langit nan cherah dan air laut yang nun jauh sekilometre ke depan.   Ceteknya....
Air laut semakin pasang.  
Dan kami SPLASH dengan gembiranya

Sekian, laporan terkini.  Ada masa update lagi .  Insya allah.

8 comments:

kakcik said...

Maknya cantik, anak2nya mesti kacak dan cantik juga. :)

Acik Erna said...

betul kata kak cik..memang ikut ibunya.selamat bercuti dan bergembira mamawana

ummu said...

salam mamawana,he he betul cakap kakchik tu mamawana.melihat wajah anak2 akak, saya pun tumpang gembira mereka sudah mebesar dgn sihat dan cerdik.
masa bersama anak2 adalah masa yang sgt istimewa dlm hidup kita kan kak.anak2 ni selalunya spirasi saya tuk berusaha supaya tidak selamanya bed ridden.inshaallah engan izin Allah ia berjaya.:)

Myra Jay said...

best sekali sekala layan air laut nieh :)

mamawana said...

kakchik.. yo ko omak eh cantik..? Tq. Kakchik pun apa urangnya. Keayuan dan manis yg asli....

mamawana said...

achik erna jom bercoti coti...

mamawana said...

Ummu,

Bedridden? Semoga cepa sembuh dan semoga Allah memberi rahmat dan ketabahan di hati Ummu. Amin.

mamawana said...

Myra Jay,

Yes I love the beach....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...