Saturday, June 2, 2012

Jom Mandi Kolam Mandi Pantai P.D

Assalam Semua

Dengan sukacitanya saya ingin menjemput bloggers  yang sudi bertandang ke blog mamawana selama ini  bermain air yakni berkelah boleh, bawa anak2 mandi kolam dan bermain pantai pada 9 June 2012 depan.  

Sessi  minum petang (sendiri/potluck) dan berkolam pada jam 3.00-6.00 petang 9 June 2012.  Selepas itu acara bebas masing-masing ya. Sebenarnya mamawana ngan family bermalam 1 malam di Ilham Resort, Port  Dickson pada hari tersebut.  Jemput klik sini utk entri lepas di Ilham Resort.  

Pada percutian lepas kami makan tengahari (pot luck) berkelah di atas pasir tepi pantai.  Selepas tu rehat sekitar jam 3.00 petang.  Selepas selesai check in baru kami semua terjun kolam dgn anak2 yeyyyy...Dan ada penampilan blogger WanaBaik Photography  Harap2 dia sudi menembak photoshoot model-model terpendam yang sudi datang pada hari tersebut..

Mama tahu cuti-cuti sekolah ni time undangan majlis kahwin di sana sini.  Mana2 yang free dan bloggers yang sudi datang harap sudi membalas komen di entri ini untuk pengesahan ya.  Supaya kami lebih bersedia menerima tetamu mana tahu kut-kut tak sedar  mama  leka singgah  kat pasar P.Dickson  sampai terlupa nak menyambut tetamu.

Klik sini lagi untuk entri Ilham Resort Port dickson  tahun lepas.  Cantik pemandangannya you..  Sekian, c u there.

Wassallam.   







9 comments:

Azian Elias said...

alaaa..dah fly lah masa ni.. next time ok..

rasanya kan elok lah buang kotak prove tu..hee..

maiyah said...

Assalam.. sronok berkumpul ramai2 ni

Sharinginfoz said...

alamak hari tu ada hal lain kalau tak boleh le pi, he he he

akuzle ayu said...

Menarik tp nk bincang ngn hub dlu

kakcik said...

Seronoknya kalau dapat ikut serta, tapi rasanya tak terdaya... :(

ainnoraini said...

Seronok jugak tuu... Mandi manda...
Mmg tak ada rezeki lagi nk kumpul ramai2 mcm tuu..ada hal la plk time tuu...

Kamsiah said...

mama..sayangnya saya dok jauh...nun di utara..jauh juga nak ke PD ..

mamawana said...

Azian Alias,

kotak prove? menjengkelkan ya... nanti mama cek setting

mamawana said...

Assalam maiyah... tq sudi singgah sini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...