Tuesday, May 29, 2012

Pengisian Rohani


Assalam,

Sekadar secebis pengisian rohani.  Tiada kena mengena dengan Himpunan Sejuta Belia.  Selepas menonton video di atas adakah bertambah iman dan keyakinan anda?  Rasa takjub kah, insafkah atau  ucapan syukur Alhamdulillah.   Permisi.

9 comments:

Acik Erna said...

salam mamawana..laptop ni masih lagi mebisu..tak dengar apap yang video tu cakap..rugi..

Ibuhani said...

Alhamdulillah....mrk yg diberi hidayah adalah org2 yg sgt beruntung!

mamawana said...

Oh ya ke Acik Erna, nanti2 kuar lah suara tu.. kalu tak bleh search link kat you tube

mamawana said...

Ya IbuHani.. berbahagia mrk yg diberi taufiq dan hidayah. Mrk lebih tabah dan kuat iman.. ins'allah.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Thanks Mama atas perkongsian..

Nida said...

Moga semakin ramai di luar sana yang dapat melihat akan keindahan Islam..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alamak PC opis nie...xleh buka video tu...huhuhuhuhu

azlina said...

btl tu setuju dgn kak hani alhamdulilah...sejuk hati mendengarnya...
mudah2an kita smua juga sentiasa dlm limpah rahmat dan kasih sayang allah slalu hendaknya

secangkir madu merah said...

Alhamdulillah, mereka telah mendapat hidayah semoga dgn video ini akan bertambah lagi saudara baru yg sama2 mencari keredhaanNya. Lihatlah, org yg lahir dari ugama lain, baru mengenal islam tetapi ketrampilan mereka lebih baik dari org melayu yg sudah memang islam sejak lahir, kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...