Monday, April 30, 2012

Walimatul Urus di Kem Wardieburn

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, diizinkan Allah swt sampai juga mamawana ke Majlis Persandingan Puteri  Untie Nanie Di Dewan Dato Othman Harun jam 2.00 petang tadi.  Dari arah Sg. besi mama tersesat sampai ke bulatan Pahang then patah balik ke arah Setapak, mencari JPJ Setapak, mesjid dan mengikut arah peta di kad jemputan tersebut.



 Bersama Blogger Yunus Badawi (YB)



 Jatuh bertambah  rasa kasih dan sayang Mamawana terhadap Untie Nanie dan hati  bercampur rasa terharu kerana  Untie Nanie dapat mengecam  dan mengenali Mamawana  dgn pantas di majlis yg sungguh meriah ini.  Sebelum ini kami pernah bersua dan berbual2 di majlis gathering blogger   Datuk LF 


Bersama Wana Bee

Setakat ini perkongsian ringkas dari Mama ya.  Insya Allah, hingga ketemu lagi.  Wassalam.

11 comments:

kakcik said...

Terkilan sangat kerana kakcik tak dapat turut serta hadir di majlis itu... :(

Acik Erna said...

alhamdulillah bertemu lagi maamwana dan tuan rumah..

Yunus Badawi said...

Bersyukur dapat bertemu Kak Nanie dan abg Bob serta dgn mamawana.

Sayang tak sempat nak jumpa Acik Erna dan Tijah yg datang lebih awal.

Azian Elias said...

Tak jumpa Daddy Ziyyad ke..

seronok menambah kawan kan..

Anaa said...

best nya... kak ida ada ajak pergi.. tapi saya ada kenduri lain.

akuzle ayu said...

manakah gambo mknan? sy dpt layan mata jadilah...huhuhuhu

sal said...

pertemuan begini menguatkan ukhuwwah..moga persahabatan berpanjangan..

Nida said...

rindunya nak makan nasi minyak pengantin...:)

Marina Monroe said...

Salam mamawana,

Terima Kasih sudi dtg kemajlis yg serba sederhana dan terima kasih sekali lagi sebab buat update utk majlis tuh..hingga kita bertemu lagi..InshaAllah

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Anggunnya Mama dlm gambar tu.. berseri2 dgn jubah hitam.

sonata anak kancil said...

salam - gembira bertemu rakan maya ni...nanti boleh lah sampai ke Melaka pulak !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...