Sunday, February 12, 2012

High Tea With Them.......


Assalam,
Kat mana nih?

Apa khabar? Dah lama tak relax dan minum petang santai2 di luar dgn mereka. Reservation dah dibuat 3-4 minggu lepas. Hi Tea hari Sabtu (Guna voucher/promosi dari Groupons) di Hotel KL Plaza. Sebelum ni pernah juga lunch di situ dgn teman2 mesjid. Ni giliran dgn anak2 pula.

Piano Bistro



Roti jala kuah kari ayam yg sedap. Bihun, nasi goreng pun ada, mushroom vege soup, laksa yummy

ice cream cokelat strawberri


Pudings/jelly

Dah konyang... sonyum
strecth kan badan... omak ai.. tinggi boto anak den yg sughang nih



Sesekali bermesra di hari cuti dgn family, takyah masak lauk tengahari. Dinner biasa lagi simple. Kalu nak pi trip jauh2 no money. Trip round KL ajer lah. Kira okay juga next time boleh mai lagi kat hotel nih sebab ada Hi-Tea dari jam 3.00-7.00 ptg @ Monday -Friday @ RM16 seorg. Boleh buat gathering kat sini nih. Plan cuti sama2 ngan kawan2 ngan family ker mai santai2 makan kat sini. What say you?

14 comments:

ummu said...

salam mamawana
sedapnya ais cream coklat dibubuh strawberri
hu hu ubat batuk untuk saya tu kak,:)

eelobor said...

masa duduk nampak cam sama tinggi.... sekali bila dah sama2 berdiri.... huhuhuhu senang nak petik buah. hihihi... jangan marah yer akak... gurau jer

LYAfrina said...

waaahhh..sedapnyerr

AzeedA said...

Slm mamawana :)
brilliant idea! RM16 utk high tea tu ok lah.. ke tu harga groupon?

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Next time, LF dan isteri nak join sama.

sal said...

betul tu..pusing2 area berhampiran sambil makan-makan...asalkan budak happy..

secangkir madu merah said...

enjoynya anak2 mamawana, betollah kan kalau tak dapat jalan2 o/s dapat luangkan masa bersama utk pergi makan2 di tempat yg mewah cenggini sekali sekali pun best jugakkan..

Hans said...

kelihatan tempat nya sangat menarik dan mewah
:-)


P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

Ibuhani said...

Jauh dekat x kisah mamawana.....janji dpt sama ngan anak2. Tu yg penting!

MOKCIK AZWA said...

menarik juga idea hi tea bersama anak2 ni kan.. mamawana and anak macam adik beradik jer hehehe

Aida Azryn said...

xtahan tengok eskem.. kejap g nak p beli eskem la. :D

izahdaut said...

cantiknya gambar2 atas tu. suke tengok

Acik Erna said...

mamawana..memang tinggi..
manisna senyuman mama & wana..

Nida said...

Bestnya makanan tu semua Mama... , terutama roti jala tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...