Sunday, January 29, 2012

Keputusan AJL

Salam hormat..

TV on, ada AJL sedang berlansung. Tapi daku sibuk ke hulu ke hilir dlm rumah. Cek anak bujang sedang buat homework dlm bilik (esok sekolah), cek anak dara sedang berFB pastu suruh stop gi semayang. Pastu cek anak dara wat apa lagi dlm bilik.. solat ..ngadap cermin..daku ke dapur minum, ngunyah , low volume TV AJL sedang berlansung, ada urusan dlm bilik. TV AJL ngok ngek ngok ngek sendirian tanpa penonton. Aiishh..memang tak nonton sangat AJL. Bukan tak minat, minat tapi banyak urusan yg tak pernah selesai dlm rumahtangga. Tahu2 result dah kuar. Cek kat sini Fitri Jangan marer. Ngeeeeeeeeeeeeee..... Terlepas lak live UAI kat semejik SA.

14 comments:

baby boo said...

hehe..kesian, rutin seorang mak sgt busy.. ^^

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Dulu2 memang LF ikuti ...teringat masa tu Zaiton Sameon jadi juara

qamarguyz said...

salam ziarah..
AJL vs UAI..
sape juara? huhu..
sekurangnya kita ada pilihan,
yang lebih cemerlang =)

mamawana said...

Baby boo, yep rutin mak sgt busy tapi kita enjoyyy... ihiiikks

mamawana said...

Assalam luah fikiran,

Amboii lama dah tu..Zaiton Sameon lagenda dah.

mamawana said...

qamarguys

Yep, masih ada pilihan. UAI bleh nonton hari2 kat youtube. Hmm...now satu opis nonton UAI waktu rehat kat opis. Kuliah agama dlm opis. Bagus juga kalu miss ceramah2 kuliah kat surau masih boleh nonton di You Tube. Kecanggihan teknologi. Masih ada pilihan tidor waktu rehat vs kuliah agama.?

mama ju, said...

Moga kebahagian sentiasa menjengah kita semua. Amin.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam k.wana..klu urusan rumahtangga mmg xpernah habihkan?.Atie pon xmenonton AJL gak....HB bukak channel sukan,kami layan bola.hihihi

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Mamawana..Kita pun tak tengok AJL..
Si Awan Nano tah yg mana satu pun kita tak kenal... hehehe.. lg dasyat kan?

sal said...

Kempunanlah mamawana dan anak2 tak tengok AJL..

Yg benonya akak pun tak tngok..hehe

mamawana said...

Ya, mama ju. Benar sekali. Kebahagiaan dan ketenangan yg kita cari. Ins'allah

mamawana said...

azatiesayang...

MissMirror.. mamawana pun tak kesah sgt dgn AJL. tengok ke tak tengok ker biasa jer..tak kenal dah artis2 baru nih..

mamawana said...

Sal..

tak kempunan pun, nengok gitu2 ajer.

ALoNa CintamaniszLite said...

Mm..sy tak ikut jgk sebenarnya muzik2 tiap2 minggu kat tv3 sampailah ke peringkat separuh akhir. Cuma masa final tu tgk jugak laa..tp tgk2 pun bkn tgk2 sangat...hehe, jeling2 aje. Komputer sebelah tv...sambil ngedit gambar sambil jeling tgk, hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...