Monday, December 19, 2011

Gathering di Musollah Ehsan, BBB

Assalahmualaikum,

Alhamdulillah, seribu syukur mamawana panjatkan pd hadrat Illahi atas pertemuan para bloggers yg lancar dan berjaya mengiratkan silaturrahim sesama kita. Seronok sangat. Anak dara mama Si Wana tu yg pd mulanya keberatan utk menyertai gathering ni atas alasan malu... Tapi bila dah sampai di sana alhamdulillah Wana sangat gembira bertemu dan berkenalan dgn para bloggers lain.

Tambah lagi Datuk dan Datin yg sangat bermurah hati lagi baik hati. Tabik spring mamawana pd Datuk dan Datin atas kemurahan hati membuka pintu Musolla Ehsan utk kami bertandang. Semoga Datuk dan Datin dimurahkan rezeki yg melimpah ruah dan kebahagiaan juga kesihatan yg baik. Amin.

Tak lupa juga pd pihak urusetia gathering Kakchik Seroja, Aziezah dan teman2 yg bersusah payah menyediakan laukpauk, kueh mueh yg enak2 banget. Yang best kueyteow, laksa goreng, spaghetti, rendang ayam (Ida Nyanyisunyi), sambal tempoyak dan set nasi berlauk achik Erna yg sodap, cokelat senyum yg cute dan sedap dll . Tak mampu nak kabor semua kat sini. Semuanya sedap2. Minuman asamboi yg manis semanis tuan yg menyediakannya. Mama tak sempat nak rasa semua sebab kekenyangan. Bubur jagung durian missed, kueh Mek Auww termiss juga. Banyak makanan tak berkesempatan nak rasa semua. Tapi poghut den memang konyang boto. So, biarkan foto2 di bawah ini yg bercerita. Lebih banyak gambar ada mama post kat FB. Kalu sudi sila add FB mamawana @ azwa kamar utk melihat foto2 lain.













Wassallam. Mamawana sayangggg u all. ihiiikkss..

18 comments:

gedek! said...

eh? kenapa hari tu saya tak nampak cokelat bunga dengan daon tu...?

rugi!

JunAina said...

bubur jagung dengan durian tu bestttt...nanti nak try buatlah.

nyanyisunyi said...

Assalam Mama..
memang dah nama rezeki kan...last2 minit dapat juga pegi...seronok kan..betul mama..banyak makanan yg tk dpt rasa sebab dah kenyang sgt..lain kali nanti kita jumpa lagi ye..kali ke dua dh tk sogan dah hehehe

Pok Amai-Amai said...

Hehehe...Aydin ada kirim pesanan.

Terima kasih aunty sbb share dgn sy buah anggur! Sedap tau!

=D

محمد رازيق said...

wah, menarik mamayana.. best kan arituh.. pergi kawin kawan saya pun dah kenyang sebab terlebih makan masa gathering.. hehe.. mama, free2 jmput singgah blog sy. Entri : BERTEMU MAYA ATAU NYATA?? (sedikit review gathering harituh)

Acik Erna said...

assalam mamawana..memang seronok kan..yang paling best..jumpa mamawana dialamnyata..seronok sangat.
bubur durian tak sempatvrasa ye..entah bila nak buat kan untuk mamawa pulak..last minit acik tambah menu tu..sebab masa post di N3 ramai yang tanya..sebab bubur jagung campur durian..

sal said...

Selain berukhuwah..dpt pula merasa masakan kengkawan yg enak2..Alhamdulillah..

mamawana said...

Jun Aina

Mesti best bubur jagung durian tu.. mamawana termissed tak sempat merasanyer puuunn

mamawana said...

Gedek, cokelat tu sedap bebenor..

mamawana said...

NyNYI SUNYI.. INSYAALLAH HINGGA KETEMU LAGI.. :-)

mamawana said...

pOK aMAI aMAI

Aydin tengah wat aper? Lain kali jumpa lagi ek..

mamawana said...

Muhamad Razq.... insya allah nanti mama singgah.. Tq visit here.

mamawana said...

Achik erna.. mamawana pun sgt excited ternanti2 nak jumpa achik Erna... ihiiikkksss..... beautiful moment..

mamawana said...

Sal... bila lak kita nak gathering... heeee...

Ibuhani said...

mamawana pegi jugak ye hr tu ke umah Dato' LF......mesti seronok jumpa kwn2 blog kan.... :)))

Kamsiah said...

sejujurnya...ada rasa cemburu dihatiini hehe...mak2 blogger yg tetap vouge...

Hanis Azla said...

Alhamdulillah, pertemuan yg indah untuk menjalin ukhwah.. kerana keseronokan bertemu, byk juadah yg saya terlepas nak rasa.. he..he..

ibnu marzuki al firdaus said...

http://www.thestar.com.my/News/Nation/2014/01/30/Crime-murder-father-neighbour/ dekat area musollah? :-(

https://twitter.com/mal_israel/status/429168160067964929

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...