Monday, September 26, 2011

Open House, Raya, Raya, Open House Lah Lagi...

Assalam dan dengan Bismillah

Weeheee... balik dari KK, masih ada mood raya. Sana sini sempat menghadiri jemputan open house sekitar KL. Jom.. nengok kat mana mamawana singgah tambahkan berat badan, tembamkan pipi dan bertambah bulat ler hidung... ihiiikss


Dewan Perdana Felda, jamuan yg meriah hebat.. wow, makanan lazat dari jemputan PNB. Satay,kueh mueh pelbagai rasa, pelbagai pesyen, teh tarik yg kawww...

Sup yg enak banget..

nyom...nyom...nyom

Dewan Perdana Felda yang indah. Para jemputannya dari ahli korporat jugak. Mama ni tumpang lalu jer.. sipi..sipi...



Yang ini jemputan dari MIDF di Istana Hotel. Teng....... terenggggg...... Very exclusive, jemputan para ahli korporat jugak


Saya suka ini sup mamak, cicah sama roti... enak sih.



Kambing panggang.. wallaaaa...beratur menunggu giliran tadah piring masing2. I no eat this... don want to wait wait.. cannot wait.. mahu ngap.. ngap.. cepat cepat....

Bersama Officer MIDF yg hensem nih....

Itu sahaja cerita raya lagi, open house, open house jer.. raya lah lagi kiter. Tq for reading. Wassallam.

10 comments:

sal said...

Alhamdulillah...murah betul rezki musim raya ni..

rezki makan2..

Ibuhani said...

Slmt hr raya Mamawana! Maaf zahir n batin dr kami sekeluarga.. :)))

bujal X said...

nasi impit dengan sate tu~~uih~~

mamawana said...

Assalam Sal,

Rezeki bulan raya lah katakan.. masuk bulan2 depan lain pula ceritanya ya..

mamawana said...

Ibuhani.... welkam. Tq visit here.

azlina said...

asmlkm...
ina sgh ziarah ke sini...sedapnya kambing bakar...

Tihara said...

Nice entry sbb ada pic2 makanan ni..fuhh,sedap..

btw, tq singgah blog kite :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sedapnyer...nmpk kambng golek tu buat LM nak tergolek..huwaaa rindu nk mkn kambing golek.

meh la dtg doha..leh LM bw ronda2.naik kapal pun blh.jom2

secangkir madu merah said...

hari ni last day raya.. tapi makan tetap makan wlaupun tak raya hehehehehe...

aimie amalina said...

kalo kat otel
kambing panggang kalo x de x sah
heeee
tapi satay lebih menusuk di jiwaaa
sedaapnyeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...