Tuesday, September 6, 2011

Contest Gambar Raya Paling HOT


Assalam dan Bismillah,

Hari ini terasa pulak nak join contest dari blog sepanjang jalan kenangan Saja suka-suka. Gambar Raya Idilfitri 2011 ada tapi tak tau mana yg hot, bukan seksi nok. Kalu gambar raya anak2 memang banyak yg lucu-lucu. Tapi tidak pula dinyatakan boleh guna gambar anak2 beraya. Dia nak gambar 'korang' Hmm.......

Coba'in dipertaruhkan gambar ini ya. Sepanjang shooting kami asyik tertawa ajer. Almaklumlah di sekeliling taman tu ramai Bangla dan orang2 Indon beraya selepas solat sunat idilfitri. Ada Mat Indon yg berambut gondrong pun posing2 bergambar kenangan di taman itu tidak jauh dari kami. Mat Bangla pun dok perati kami bershooting. Lokasi di Taman Permainan KLCC sebelah Mesjid Asy-Syakirin.


Berminat dgn contest dan kalu nak join klik ajer kat blog ni sepanjang jalan kenangan
Tarikh tutup: Sampai habis Syawal

23 comments:

delarocha said...

nice pic

Fatin Mraz said...

selamat ari raye! nice pic ;D

nuanza said...

cantik gambor...ceria je...thanx ye sbb join

ibundo said...

selamat hari raya mamawana dan keluarga.

sahromnasrudin said...

sweet la pic nie..nampak keserasian antara u all..

semoga berjaya ya :-)

Musang said...

gudluck

Acik Erna said...

assalam mamawana..tak dapat le nak join..tak de gambar yang sesuai..

nyanyisunyi said...

Selamat Hari Raya Mama..
wah...bukan pic je cun tuannya pun sama cun..

Pupel Liyana said...

huhu takde pic raya la. tak leh joint sama T_T

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Terserlah kebahagiaan Mama n family.

Abhamz said...

salam, memang hot...selamat berjaya.

mamawana said...

Assalam All : delarocha..

Thanks, photo snap by wana.

mamawana said...

Fatin sweetie.. thanks ya.

mamawana said...

nuanza... tq, suka2 mama joined. Ada rejeki ..tak kemana ...kan

mamawana said...

Salam ibundo..tq visit sini

mamawana said...

Sahrom... cam gitulah hari2...ins'allah.

mamawana said...

Tq cute Musang

mamawana said...

Achik Ernaaaaa.... joined ajer.. heee

mamawana said...

nyanyisunyi.. cun ko den? alahai..Tq.

mamawana said...

pupel Liyana.. cepatin gi snap gambar raya... ihiiiks

mamawana said...

Miss Mirror caiyang..

kebahagiaan yg sentiasa diharapkan kita semua... ins'allah

mamawana said...

Tq Abhamz.. Selamat Hary Raya and selamat berfoto2 raya lagi.

nadia fatihah said...

sweet jer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...