Saturday, May 7, 2011

Kelas Basic Photography - Wana


Assalam All Lovely Readers


Selamat hari Ibu ( Wana cam anak Popeye)


Semalam Jumaat, malam Sabtu sempat menghadiri majlis nikah anak buah mamawana di Pantai Dalam, Kuala Lumpur. Selamat pengantin baru Raihan Abd Aziz.



Empat beradik.


Pengantin dan kekandanya.

Foto2 di atas ni dari hanfon mama (hfon cap selipar Jepun). Wana pun beraksi dgn kameranya di majlis ini. Nantikan foto2 Wana dari entri mama yg berikut ya.


Sedari kecil Wana memang minat photography. Ada tak sesiapa berminat nak join Kelas Basic Photography kalu Cikgu Wana yg mengajar?


Kena setting betul2. Baik punyer utk hasil yg terbaik.


Banyak belajar dari ayahandanya dan UiTM. Mana tak tumpah kuah kalu tak ke nasi.




Ni hobi saya ketuk drum, bukan ketuk kepala orang.


Cikgu Wana tunggu sini nak wat outdoor photography. Mana kawan2 ni?

Jumpa lagi. Wassalam.

27 comments:

eelobor said...

nok joint...nak joint gak kelas tuh.... hihihiih

Nida said...

nak join jugak!!!!!!!

GincoMerahJambu said...

nk join jugak!

Sham said...

waa dari kecik dah pegang kamera...teringin gak tp kamera pong takde...kamera hp jer...huhu..

kakpah said...

selamat hari ibu mamawana...

Sunah Mohammad said...

canteknye pengantin tuuu~

selamat hari ibu~ :)

darkbatman said...

minat nk blaja tp x berkesempatan..kehkehkeh

mamawana said...

Assalam all,

Hi eelobor. Thanks visiting here. Interested dgn class photography jemput join and visit blog wana.

mamawana said...

Nida caiyang,

Foto2 nida pun meletupssss cantik2. Mai sini, Rabu depan ada kelas foto. Heeee...

mamawana said...

Assalam Gincho

Jom join class foto kat blog wana for further details.

mamawana said...

Assalam Sham,

Koho2..., leh kenal2 dulu dgn cikgu cikgi foto nanti.

mamawana said...

Kakpah caiyang, Selamat Hari Ibu . Moga hepi sokmo.

mamawana said...

Assalam Sunah,

Pengantin, Cantek cam mokcik dia gak. ihiiiiks.

mamawana said...

Assalam darkbatman,

Lain kali insya allah. Thanks for dropping by.

MOKCIK AZWA said...

Comel2nya gambar...kelas photography... menarik gak tu..

secangkir madu merah said...

kecik kecik dah tunjuk kebolehan ya mamawana...comel sangat..

lagenda said...

wahhh..tecik2 dah memang minat yek dlm fotografi ni.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam..selamat pengantin baru kpd kedua mempelai..semoga bahgia hingga ke akhir hayat..

Fadh said...

nak join klau free hehehe


saya pun berminat dalam fotografi...bila dan di mana kelas tue?

Heidi Shafiq said...

wah bagusnye pandai main drum.. :)

mamawana said...

Assalam Mokchik Azwa,

Kalu berminat jom join Rabu ni, sekitar tasik Shah Alam.

mamawana said...

Salam caiyang secangkir madumerah,

Sedari kecik dah didedahkan dgn camera, sikecik pun menyebuk jer.

mamawana said...

Salam lagenda,

Yeap, kami sekeluarga suka photografi.

mamawana said...

Assalam azatiesayang,

Semoga bahagia berpanjangan dan diberkati dgn rezeki yg berkah.

mamawana said...

Fadh,

kelas tu esok Rabu 11 May di sekitar Tasik Shah Alam. Sila visit blog wana

http://one-na71292.blogspot.com/

mamawana said...

Heidi Shafiq, TQ for visiting here.

Hanim Mahali said...

bleh la blaja nanti... baru je plan2 nak beli DSLR... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...