Wednesday, May 18, 2011

Ciitt! Gangguan Apa Ini? Tak Rela....


Assalam,

Maaf, setiap kali membuka blog tiba2 muncul iklan fleedy.com mengganggu dan menutupi blog saya. Hantukah? Jembalang siber kah? Virus?? Ada tak rakan2 bloggers mengalami masalah seperti saya ini. Help! Help!


Shooh..! Shoh..! Tolong laa pergi main jauh jauh. Puh kiri! Puh kanan! berkat doa Baginda Ali!? Heiipp! A' uzubillahi minasyaithoo nirrojiiim...

12 comments:

secangkir madu merah said...

ada virus kot mamawana...


.

maiyah said...

ye le.. sy kene cepat2 klik komen.. x tahu le nape ek

Hanim Mahali said...

kat blog mamawana je ada.... kena cepat2 klik komen kalau tak tetiba bertukar... huhuhu... sabarjela

Ummi Salsabila said...

aah la kak.cepat2 saya klik komen.kalo tak,tak smpt lah.terus bertukar ke fleedy.siannya akak.

KizZ said...

um...ntah2 mama ada guna gadget2 yang code dia daripada sumber bukan google tak...

.- NJ - said...

blog saye pon jadi cam 2!! ahhh stress gile ngan bnde nie!!

EnY YuSniZaR said...

hi come here wif smile and following U :D

Amy Syaquena said...

ye la dah dekat 10 kali buka still sama , ni amy guna internet explore baru ok

Sharinginfoz said...

memang pelik macam mana benda alah tu ada

tomato said...

aah ! nape kua iklan tu ? kena cpt2 klik komen ni..

~~zAnAfAhMi~~ said...

ye la mamawana, kenapa eh? blog saya takde pulak mcm ni (jgn la kalau boleh) ada benda2 asing kot?

Redbloodsnow said...

haaa tu la. pernah gak terkena gnie taw. nyampah..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...