Sunday, May 1, 2011

Cabaran My 2nd GA


Assalam,

Kepada semua pembaca blog mamawana yang dihormati sekalian.

Jutaan ampun maaf dipinta andai terdapat salah silap dan idea second GA mamawana yg agak mencabar. Mungkin para pembaca tidak perasan klu klu yang ada di dalam gambar untuk memberi jawapan pada soalan GA tersebut. Memandangkan hanya 3 peserta (sob3... soalan tentang teka jawatan mama nih payah giler nak teka. Bagi lah klu lebih sikit adoyaiii..) Manakala ketiga-tiga jawapan yg diberi jugak tidak tepat sama sekali. Jutaan terima kasih kpd para peserta yg mencuba nasib. Mamawana cuba jugak nak cari tekaan yg hampir menepati walaupun tidak tepat. Tqvm to Shakirah, azatiesayang dan gigitjari. Usaha anda kalian sangat mamawana hargai. Kalu tengok dlm dua keping foto yg dipaparkan jelas menunjukkan perkataan "INVEST" (huruf besar). Oleh yg demikian tugas mamawana meliputi dunia investment yakni pelaburan. So, andai ada jawapan menyebut Eksekutif Pelaburan, Pegawai Pelaburan ataupun Eksekutif Analisa Pelaburan (Investment Research Executive) atau apa2 asal sebut pelaburan boleh diterimapakai. Apa apa pun sbg menghargai usaha kalian mamawana insyaallah akan merajinkan diri melawati blog kalian dan klik2 HB dan mana2 yg patut utk upkan traffik dsb. Insya allah.

Ampun. Permisi. Selamat membaca dgn jalinan persahabatan dan teruskan berklik2.

4 comments:

Anonymous said...

alahai patutnya bagi la gift k cenderahati..kesian kat blogger yg sedaya upaya nk jwb ur teka teki tu...~

nyanyisunyi said...

Assalam mama
ida sering tk berkesempatan menyertai GA...selalu terlepas peluang.

zino said...

GA tu apa dia.... hehe selamat berhujung minggu..

sekamar rindu said...

salam...

terima kasih sudi singgah komen di blog saya...

sangat teruja saya membacanya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...