Friday, April 8, 2011

MIHAS - 8th international Halal Showcase, KLCC M'sia


Assalam,

To all my lovely readers. Jom layan beberapa foto yg sempat mwana snap semasa melawat MIHAS. Silakan...



Sebelum entrance sempat posing...

Mendapat penerangan tentang produk2 halal di HPA...

Partisipasi dari syarikat negara China... Thanks for the lovely gift.



Penerangan dari pegawai Bank Negara.

Sebenarnya sangat happening, seronok dapat hadir MIHAS dgn rakan2 sepejabat. Ya Rabbi kiri kanan kedua belah tangan jenuh dapat ole-ole dari setiap booth pameran. Dpt bag, dapat merasa segala bagai makanan halal frozen food spt sandwich, mee maggi, makanan dalam tin, steak, pelbagai jenis kek buah, chokolat kek, jus buah2an dari pelbagai negara Iran, Palestine, Africa, China dll pelbagai makanan halal termasuk buah2an Kurma, cranberries, orange sampai takleh nak citer lagi terlalu banyak. Fuuhhh... tak sempat nak lawat ke semua booth pameran. Singgah mana yg sempat ajer. Takyah lunch dah. Konyang mencicip sedikit sedikit di sana sini. Sabtu, esok last day. Jom terjah ramai2 MIHAS kat KLCC. (Aquaria) jangan lepaskan peluang dptkan doorgift, goodies yg sangat menarik. Jom.

6 comments:

kak Erna said...

mamawana..teringin pulak akak nak pi tengok..tapi tu la dia klcc..akak pun tak pernah lagi pi klcc..tunggu la dibuat pameran yang sama di n9 ni..

annie said...

hai mama, yuhuuuu....lama nya tak singgah sini.....mama sihat ke? Rasa nak pg sini, tapi masa lah tak de.....sibuk kalah menteri...hehehe.

gigitjari said...

mihas, msti byk mknan sedap kan

Kamsiah said...

salam
mama...selain jamu mata...bakar kalori jugak ya...tawaf sekeliling tempat yg luas tu hehe

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..sy tak berkesempatan kesini..rasa cam rugi sgt kan..byk produk org kita

secangkir madu merah said...

rajin ya mamawana ke pameran tu... kalau ada org yg melayan nak juga kita pergi hehehheehhe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...