Saturday, March 12, 2011

Yeyyyy Dapat Tiket Konsert hore Hore dgn Pak Nil





Assalam all,

Yeay..yeay..! Yeay...yeh! Dapat emel dari En Nuffnang. Mwana layak dpt tiket utk hadir konsert Pak Nil spt di atas (Jap... sambil buat tarian gelek Padang Pasir Sebutir... ihikks.. gelak meow meow anak kucing manja, sukanyer dapat emel nih).

Udah! udah! Mwana jangan perasan dapat attend konsert tu. En Nuffnang kata kena balas emel tu sebelum 4 Mac. Ekau hado ko tak hado confirm untuk hadir ? Ada balas ka emel pengesahan terima untuk hadir ke show tu? Mano hado? Emel tu mwana baru terbaca 10 Mac. Ketapi dah jauh ke depan, ekau nun kek sinuun di belakang. Maknonyo... sah tiket tu telah di beri kepada blogger lain. Hahahaha... padan muko den. Tak dapek poei... sob3. En Nuffnang boleh laa..boleh laa kasi satu lagi tiket kesian kat mwana nih. Putar2, bular2 bijik mato den buek karangan tentang Pak Nil tu.

Dah. Saddap u mwana. Permintaan ekau tak dapek En Nuffnang layan. Mimpi yo laah.... Lain kali haghi haghi poei cek emel tu jangan terlopeh plak. Omak aii... Ayam dah lopeh... ai..aaiii ayam dah lopeh.

16 comments:

pak long said...

salam...
tak per la..tak der rejeki...lain kali ada la rejeki tu...

kak Erna said...

mamawan..ye ye je baca tadi..ingatkan betul2 dapat..
tapi takpe..sabau je..insyaallah lain masa..ada lagi jemputan tu..

nyanyisunyi said...

waduh waduh..baru lah dapat masuk rumah mwana ni...rupanya guna mozilla baru oke...baru lega....
alahai..kalau dah nama tkde rezeki mcmtu kan mwana..

Natalia said...

hehehe next time la kot dpt..

kakzana said...

kesiannya mama....tu la, nape tak buka email? tp mcm zana pun buka email kalau ada hal je...
sabor ye mama, lenkali gi konsert lg besar punya.

mamawana said...

Tq pak long sudi singgah.

mamawana said...

kak Erna

Hehe...cam tu laaa.... Elok gak rehat kat rumah dgn anak2.

mamawana said...

nyanyisunyi..,

Rindu catatan mu.

mamawana said...

Natalia,

next time kan...heee no hal nyer

mamawana said...

kakzana,

Letih aaa bukak emel nih... dah laa kat opis pun semua arahan kerja dlm emel.... ponek den. heeeeee

Mama Kembar 3 said...

aduhai sayangnya terlepas peluang yer... tunggu rezeki next time la plak :-)

sonata anak kancil said...

next time cek email selalu...sy kategori kureng cek email !

Hanim Mahali said...

Mesti kecewa tak dapat pergi... Tapi dah bukan rezeki... Nak buat camne...

mamawana said...

MamaKembar3,

Kalu dpt tiket pun rasanya mwana tak dpt gi... kebetulan ada urusan lain.

mamawana said...

Sonataanakkancil,

Heehe.. mwana selalu terlepas cek emel. Kalu di konsert ker, wayang ker selalu tertidur dlm panggung. uhuk2. Ada sekali tu kat konsert DBKL punya laa best artis dia spt Yaasin, Ziana Zain dan beberapa artis top mwana bleh tidur mati nyenyak dari mula hingga selesai kul 11 mlm. Tu yg maleh kuar mlm.

mamawana said...

Hanim mahali,

Hehe..kecewa terlepas emel ajer. Kalu dpt tiket pun bagi kat org lain.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...