Friday, February 4, 2011

Nuffnang – Baby Amar dll


Assalamualaikum,

Salam Pagi semoga ceria semua hendaknya. Busykan? Ada tak hari-hari yang kalian semua tak busy? Pergi kerja, habis kerja pergi Gym, pergi kuliah malam ker, pergi mengaji kat surau2 kat mesjid ka? Atau hadir kursus2 keusahawanan, MLM. Atau selepas kerja balik rumah masak, basuh, ngemas layan anak2, tuition dgn anak2. Bagi yang bujang single mingle student ka mesti busy di library, busy wat assignment ka busy dating. Heiipp...tu mama marah. Hantar gi University suruh belajar fokus, fokus, no dating, no cintan cintun. Bolehka gitu? Tepuk dada tanya iman. Apa2pun fokus study and get straight to achieve your dream goal. No dreaming. Your target is your dream with a perfect plan. Plan to achieve your target. Cewahh...cam monivator lak.

Lepas subuh tadi dok sibuk buat sebiji kek. Hajat di hati nak wat cookies. Nantilah. Blogging kejap , ihiiikks. Firstly mwana singgah ke rumah PokCik Nuff. Terus baca kisah

Nuffnang Charity Project – Baby Amar


Ketik2 lagi mouse singgah ke blog Azmaniza bt Mohamad Kamal, Simpati pada baby Ammar yg comel dan bijak. Tengok video dia tidur malam terganggu dgn pernafasan dan penyakit Patent Ductus Arteriosus (PDA) sejak lahir. Doa mama semoga Ammar tabah, sihat dan cepat sembuh. Bagi keluarga Azmaniza sabarlah dan berdoalah sentiasa. Dalam membesarkan anak2 memang banyak dugaan yg menuntut kecekalan dan ketabahan hati. Walaupun dana charity sudah ditutup kita boleh terus berdoa utk kesihatan Ammar kan.


Dlm kepala ni, kena hantar wana gi Putrajaya shooting assignment dia lagi petang ini. Kelmarin, semalam dah shoot kat Tmn Tasik perdana, Tmn Burung dan Dataran Merdeka, KL. Lotih kaki den. Jom curi gambar2 dia skit.


Comelkan.

Cantik burung ini.
Ni bukan emak burung ya. Tapi ada yg buat aksi anak burung kat bawah ini.



Cuci cuci mata. Sekian, wassalam.

2 comments:

kak Erna said...

mamawana..kalau dah ada aksi aksi anak burung..mana mak burung..he he..

Mama Zharfan said...

comelnya aksi lompat2 atas katil tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...