Saturday, February 19, 2011

MELOTUP - NAIKKAN TRAFIK ANDA CARA MLM

JOM NAIKKAN TRAFIK CARA MLM NI
Assalam,

Jalan2 pagi. Cari berita, cari kawan, cari resipi, santai. No breakfast yet. Singgah di blog sofi. Jom share sumber dari blog sofi ini.



Kecewa dengan trafik blog anda yang kejap naik, kejap turun? atau mungkin memang trafik dok statik aje? Cantik per turun naik.. ihiiiks. Cam rollercoaster. Naik jer taknormal tu. Jgn marer...

kita sama!

anda mesti kerap cari cara nak menaikkan traffik tu, kan? Apa kata, sekarang ni kita cuba cara lain pulak.
Cara nya begini:
- Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.- anda cuma perlu meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda,
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.
3. Setelah itu masukkan link korang di urutan bawah (No.15).
***So urutannya jadi mcm nie…
1. bimies world
15. LINK BLOG ANDA DI SINI

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:
Bila posisi korang pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya ok….SELAMAT MENCUBA!!!

***Ingat…jangan menipu…tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat trafik yang banyak… Pastu Jgn Lupa promote link entry ni.. kat member2 korang.. lagi byk lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yg buat 10% jer maknenya dalam 10 org yg buat… ingat lagi byk backlink kiter… lagi tinggi rating kiter kat google..
Sumber : Thanks to Blog ini Jangan lupa sumber dari blog sofi . Jom coba'in. Permisi.



13 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

slm pinky momma dtg melawat..
psst dh klik HB id 7722 =)

yes my GA xde masalah..xde org tag pun still leh join =)
jom meriahkan lg jom..tQ

Pn Kartini said...

erk!!
naik traffic blog ??!!
huhuhu...tak pelah sis..
blog CM tinie tuuu low profile jekk!!huhuhu...
MOga mamaa sihat2 & ceria di sana:)

....pst!terjah blog mama..beri komen..rest jap..lepas ni sambung marking paper nihh..hehehe;)

akuanakpahang said...

Salam best juga idea tu :)
New Entry "Gadis unik boleh lenturkan badan"

sal said...

oh cam gitu ekkk
mamawana cuba dulu yee
moga2 berhasil dengan jayanya..

mamawana said...

Assalam all..

Suka suka ajer up traffic blog tu. Nak wat novel busy sokmo. Nak vlog malu... Nak bina kilang publications pun tak berkemampuan... heeeeee

mamawana said...

Assalam Pinky Momma,

Tqvm.

mamawana said...

Assalam Pn. Kartini

Rajinnyer marking paper. Bertuah dpt cikgu cam tini..

mamawana said...

Assalam Akuanak pahang,

Cuba in. Tqvm visit here.

mamawana said...

Assalam Sal...

Jom join Sal.

kakzana said...

Mwana...kita tak pandai sgt la nak buat mcm tu semua, blog pun takde la unik sgt, terkial2 cari idea..

kak Erna said...

assalam mamawana..semoga berjaya..

maiyah said...

assalam.. traffic dah jem :D

mamawana said...

Assalam all,

Naper ek entri yg ni panjang no...sampai terputus2 dgn link within.. sorry tak cute jadinyer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...