Saturday, February 19, 2011

GA - Sebagai Tanda Penghargaan

Bismillah,

Sejak kebelakangan ini terbayang2 pulak set pinggan mangkuk lama2 tu yg macam dalam lemari arwah emak kat kampung. Nak cilok tak boleh kena bagi sama rata. Kena osom kalu dapat, kalu tak dapat..hhmmm.. Rupa2nya ada pulak blog yg bermurah hati buat GA hadiah2 sewaktu dengannya. Terus, apalagi, meriahkan blog dgn GA istimewa ini. Kali ini dari Past Times Collectibles

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut :
1. Jadi follower blog PTC - Dah joined.
2. Link kan blog PTC dlm blog list anda - settled
3. buat N3 GA ni dalam blog anda - Done
4. Sejak bila mula minat PML ( pinggan mangkuk lama )? - Lama dah almaklumlah mama pun geng lama.
5. Apakah koleksi PML anda yang pertama? Koleksi spt dalam gambar belum ada, Kek Wa Bunga Hitam sebiji dua ada ler. Tu yg nak collect balik nih. Buat hobi.
6. Pada pendapat anda, antara koleksi berikut, yang mana paling banyak peminat; Koleksi Hitam gamaknyer sebab antik. Koleksi warna warni rose pink menaikkan selera makan. Semua minat daaa..
a) Koleksi Bunga Kangkung
b) Koleksi Twin Rose
c) Koleksi 5 roses
d) Koleksi Hitam ( Bunga Rose jambatan, bunga padi, ros hitam dan kekwa hitam )
e) Koleksi Kek wa merah
f) Koleksi Meakin/ J & G ( pink, biru, kuning dan hijau )

Tarikh tutup GA ini ialah pada 22/2/2011. Sila email pada pasttimes74@yahoo.com untuk maklumkan nama penuh, alamat dan contact no. Hadiah nya seperti berikut :

TEMPAT 1 - 1 SET TRIO ROYAL ALBERT PRELUDE



TEMPAT KE 2 - DECO PLATE ROSES BY PRISTINE



TEMPAT KE 3 - 1 SET CAWAN KOPI JOHNSONS BROS ETERNAL BEAU

Jom..join ramai2... Bestnye kali menang salah satu hadiah.









2 comments:

sal said...

wah..cantiknya..
mata ni rambang sgt..
tengok sana cantik, tengok yang ini comel..

tak payah masuk tapi nak set boleh....

mamawana said...

Assalam sal,

Kalu nak boleh ajer. Oder online beli online. ihiiiikkksss.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...