Sunday, February 20, 2011

Contest Senyum Paling Ceria.


Assalam dan Bismillah

GA in da house.....ihiiikkss


Tuan punya contest Cik Nameerah Roslan. Comel kan.


Gambar ceria dua beranak yang dipertaruhkan dibawah ini.

TARIKH TUTUP : 31 MAC 2011 (Thursday)

Dari blog Namee Roslan yang cantek molek, tak terlawan sonyuman Namee yang tersangat tercomel itu. Hadiahnya memang menarik. Kalu nak tahu klik kat nama Namee Roslan tu utk info seterusnya. Masuk 2011 ni, rajin plak mwana join GA dan contest.

Naper senyum ceria sangat masa foto shooting gambor di atas tu? Sememangnyalah ceria, Wana anak mama tu sangat suka nyakat dan buat lawok. Tak kering gusi dibuatnya kita. Tu yang golak2 ceria. Aksi ceria tu disnap oleh adinda Wana, junior hero mamawana ler. Jom ler ikut sekali join contest ni.

Tag 3 kawan:


Ada rejeki, Alhamdulillahirobbil 'alamin. Wassallam.




6 comments:

zino said...

macam mana nak ukur senyum tu ya hehe

athifah saidi said...

bleh letak gula sket nati?
hehe
gud luck.
insyaAllah nanti join.lambat sket.
bz~hehe.
neway, thenks mamawana:)

Zaleha Bt Mohamad Saidin said...

Sy nak j0in contest ni boleh tak??

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As salam kak Nur..makasih mendoakn adik atie! & good luck tuk contest nih!

secangkir madu merah said...

good luck mamawana..

Linda Nazri said...

tq cyg! i join skali k. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...