Tuesday, February 1, 2011

7 Petala Langit dan Lagu Utk Anna Rafali : Maher Zain


Dgn Lafaz Bismillah...

Dan Tujuh petala langit
Tujuh lautan
Tujuh hari dalam seminggu
Tujuh lapisan kuku
Tujuh warna pelangi
Dan 7 ayat dalam surah Al Fatihah

Makanya, omak aii, mantera gapodiyo kat atas tu. Haiiishhh, sebenarnya mwana saja ingin berkongsi cerita dengan 7 blog yg mwana singgah hari ini. jangan lupa cek tujuh baris Surah Al-Fatihah itu. Jom layan blog...

1. Mat Gebu

Sedapnyer ada kari masak daging, campur daun kesom dan bunga kantan, special. Kalu mwana tak cerita kat sini pun rasanya ramai yg minat blog fofular nih. Mwana tumpang gembira atas kefofularan MG.

2. PB Jom jenguk2 sini.

3. Annaabadi Ada perkongsian Aku yg kau nikahi hanya wanita biasa.

4. Miss Eiyda Ada lagu Insya Allah Maher Zain - Versi Melayu . Eeeeuuuwww seronoknyer. Kan mwana dah pramasa yg satu hari Maher Zain akan nyanyi lagu Melayu. hihihi....jangan perasan makkkk..... klik sini kalu tak caya ...... Lirik lagu Melayu utk Maher Zain

5. tomatokering update nak gi Mid Valley Khamis 11.00 pagi. Saper lagi nak join tu...pi meriahkan ramai2 yer. Mwana takleh join sebab nak bwk Wana gi shooting.

6. Mr. F : Most popular Post dlm 24 hours. Orang femes manis + banjir = Banjir pun manis

7. Alya : Jom baca2 .....kawin muda....

Tujuh rumah dah mwana pi hendap. Depa tak tau lagi tuuuu. Sat lagi depa mai umah mwana lak time kita tak perasan. ihiiikkkss.... pastu up up skit... klik2 sayang kat nuff. nanti semakin vogue mak....heeee

Actually, mwana ada buat lagu siap lirik lagi. Pagi tadi dah nyanyi2 senang hati. Ingat nak suruh Sharan main gitar sambil wana ketuk irama drum. Nyanyi2 tak sampai 3-4 kali bleh tertidur. bangun tidur terus lupa camner irama lagu tu. Hu3... Agaknya memang tak boleh condong ke arah muzik. heeee....Meh try tengok....


Remaja sukalah kot lagu2 lirik camnih. Boleh pandang-pandang, jangan pegang pegang. Lirik ni nak send ke Anna Rafalli lah.... Maher Zain busy sangat dlm studio dgn Irfan Makki utk album baru demer (mama...mama...perasan jer...syok sendiri....ihiiikksss.)






6 comments:

mr.F said...

tengs mamawana =)

My Special Mall said...

salam ziarah blog di hari wilayah :)

Naz said...

Slm mamawana..

Naz suka lagu ni tau.. Ada message dlm lagu tu..

mamawana said...

Welcome Mr. F,

Rajin2lah sudi2kanlah visit sini.

mamawana said...

Assalam and welcome My Special Mall.

Tqvm for visiting nurqaseh.

mamawana said...

Assalam Naz,

Sila, sila, suka kan lagu ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...