Sunday, January 23, 2011

Pelangi Nurqaseh


Assalam,

Dari blog ke blog berbicara pasal Nuffnang, CPC, BE, CPA, earnings, trafiks itu ini. Me, still koho2...kecek Kelate . Tapi paling suka nengok warna warni pie chart visitors bagai warna pelangi indah spt di atas. Dari mana mrk, siapa mereka dari pelusuk dunia singgah sebentar di blog mwana petang tadi buat hati ini berbunga2. US, UK, Indonesia, Pakistan, Singapore, New Zealand dan paling special pelawat dari Malaysia tanah air tumpah darahku jua da best. Mwana hargai setiap pengunjung di sini. Terima kasih rakan2 maya yg sudi singgah. Mwana masih belajar dlm dunia blogging. Still a lot to learn. I love you all. I love you.

34 comments:

Idalara said...

Assalam mama..
kat mana nk tguk warna2 pelangi tu ye..tu lah ida pun suka sgt bila tguk pengunjung ada yg dr UK dan luar negara yg lain..tak sngka ada org luar singgah blog kita kan..

Citarasa Rinduan said...

i love u too mamawana

Zaitun said...

Kak Zai suka singgah kat blog mamawana and i luv you too.

Sari Yusa Ibrahim said...

bestnya.. ramai pengunjung..

azieazah said...

Pie Chart yang bagi setengah orang biasa saja, tapi bagi kita, seronok pula. Kan?

✿ CikCimi said...

wahhh~
mmg warna warni la.

wahida said...

saya pun budak baru belajar..huhu...

kakpah said...

ai lap yu tuuu, hehe

CIKDAH said...

Aslmkm.
Ramainya daftar pengikut .. mereka saling berinteraksi ke?

merahitujambu said...

LOVE U 2.HEHEHEHE..

Sitisifir10 said...

barangkali org kita yang duduk di sana... kan?

Sham said...

salam kenal...

wah dikenali seantero dunia...

folow u...

Peri PiA said...

salam

pelangi indah ;)

KizZ said...

wah...seronok nya ramai org tgok blog..
keep up the good work taw..

mamawana said...

Assalam Ida..

Mama dah jawap kat blog Ida.

mamawana said...

Citarasa Rinduan...Zaitun

Lebiu much much...

mamawana said...

Assalm Sari Yusa Ibrahim....sedapnyer nama...welkam welkam

aziezah...gitulah suka2 bw dpt warna pelangi

mamawana said...

Cik mimi and Wahida

Sama2 kita belajar...

mamawana said...

Assalam kakpah...lebiu gak..heee

mamawana said...

Assalam Cikdah..

ya ..sembang2 kat sini blogging

mamawana said...

Assalam merahitujambu...

haisshh rasa nak makan jambu lak....sedap rangup2 manis..

mamawana said...

Assalam sitisifir and En Sham

Ya kut ..student kat sana..saper saper ajer...welkam. Ahlan wasahlan

fzi said...

AsSalam Mamawana..
Meriah pelangi tu... ramai peminat neyh! :)

Kamsiah said...

pelangi..cantik dipandang..tak boleh dipegang..mcm mamawana...jauh dimata..tp dekat dihati..:)

Ms. Dyla Qistina said...

salam salam :) thank q so much follow warkah untuk, bonda, cerita antu memang meremang :| huuu x tau dpt tido ke x ni malam

shi3la said...

wahhh ramai tetamu mu dik,silalah berbangga..!!

izan said...

mamawana... kita juga masih belajar ... dan tak akan berhenti belajar dan berterusan.

:)

hari ini dh sebulan ibu kita prgi .. sayu dengar bacaan ni. terima kasih.

qasehraihan said...

wah wah wah..
congratss

mamawana said...

Assalam fzi,

Jom kita mempelangikan blog kita...hee

mamawana said...

Salam caiyang Kamsiah,

Sama2 kita dekat di hati...ihiikkss

mamawana said...

Salam caiyang Ms Dyla Qistina..

Masih meremang2 lagi ker...heeee, nanti ada yg terlebey ngilaiiiii

mamawana said...

Assalam shi3la..

Blog she3la pun lagi ngetop..

mamawana said...

Assalam izan,

Salam Takziah. Alfatihah buat bonda yg tercinta.

mamawana said...

Assalam qasehraihan
Sama sama qaseh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...