Thursday, January 6, 2011

Mamawana's 1st Giveaway





Assalamualaikum..

Kebelakangan ini ada sesaper yg perasan tak, mwana rajin join GA. Setakat ni belum ada yg sangkut menang. Its ok. Just for fun. Niat menambah rakan bloggers, suka menziarah, membaca, mengomen dari blog ke blog. Ada ilmu yg singgah di dada, ada tawa kecil mencuit hati, ada rasa sayu pilu setiapkali membaca kesah2 sedeh di blog. Ada motivasi, ada nasihat yg mengental jiwa dan hari2 dilalui dengan pengalaman yg sungguh berharga. Dengan hati yg tulus ikhlas di sini Mamawana's 1st Giveaway. Syarat2nya, simple bukan pimple ihiikks:-

1. Jadi follower blog mamawana.
2. Buat satu entry khas pasal GA ini bertajuk "Mamawana's 1st Giveaway" berserta banner GA kat entri ini dan kat sidebar, link dgn entri ini hingga tarikh tamat.
3. Anda Wajib menyertakan satu foto aksi/mimik wajah lucu anda secara solo atau grup dengan kata2/caption yg paling lucu. Satu ayat adalah mencukupi.
4. Tag 3 rakan blogger anda dan bagitau mereka untuk sama2 menyertai.
5. Tinggalkan ID dan link anda pada bahagian komen entri ini supaya senang mama nak jenguk nanti.
6. Tarikh tutup 31hb Januari 2011 jam 12.00 tengahari.
7. Hadiah2nyer :
(i) Seutas Rantai Zhulian Gold Plated bernilai RM78,
(ii) Zhulian Tie Pin Gold Plated RM62,
(iii) Brooch Sabah Pearl RM56,
(iv) Brooch Sabah Pearl RM54 dan
(v) Rantai Tangan Sabah Pearl RM15 (spt dlm GA banner di atas).

Pemenang akan dipilih berdasarkan aksi gambar lucu anda sendiri sbg follower samada secara solo atau bergrup dgn kata2/caption yang paling lucu. Pengadil adalah ahli keluarga mwana sendiri. Dibawah ini disertakan satu foto sbg Contoh sahaja:


Caption: "Nah! Amik ko, ayulaa sangat"

Notes: Ada sesiapa nak sponsor hadiah? Besar tapak tangan stadium Bukit Jalil hamba tadahkan sila email to azwanor2004@yahoo.com
Andai penyertaan memberansangkan , extra gift akan dipertimbangkan...kain pelikat ka, kain batik ka...mau kaaa?

Pengumuman pemenang akan dibuat seminggu selepas tarikh tutup penyertaan. Sabor2. Keputusan adalah muktamad. Harap2 line streamyx okey, laptop okeh smooth lancar semua. Hadiah2 akan dihantar melalui pos. Bagi masa 2-3 minggu utk proses pembungkusan dan penghantaran. Kalu takda aral melintang, disegerakan settle semua. The sooner the better. GA ini sebagai satu penghargaan dan ucapan terimakasih pada semua followers yg sudi dan rajin singgah menjenguk blog yg masih bertatih ini. Mama start blogging sendiri2, no teacher yg formal. Tanya sepatah dua sana, sepatah dua sini. Koho2. Andai ada kekurangan maafin guwe.

Kalu ada jarum yg patah,
Jangan disimpan di dalam peti,
Kalu ada silap dan salah ,
Jangan disimpan di dalam hati.
Doakan mwana sihat dan murah rejeki , mana tahu kalu2 ada sponsor ka utk next GA.

Permisi. Assalam.

33 comments:

ieda said...

salam dikk
menarik tapi akak x der pic akak yg lucu lah dikk ..
anyway thanx invite akak .. gud luck pada pemenang nanti :)

~CiK TiNieY~ said...

mantap la mama wat GA!;)

kak Erna said...

satu kemajuan..dari suka menyertai..terus anjurkan sendiri..tahniah..

one-na said...

hahaha ...memalukan lerr gambar kaklong tu ... ceeh :P hihi

anyss said...

Salam,
Alamak! nak kena letak muka sendiri ke?

Jom join;
Kontes Cerita Paling Lawak sedunia

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

sahromnasrudin said...

assalamualaikum...insyaAllah akan sertai..tahniah kerana menganjurkannya

eT said...

join jugak..
xcukup syarat bgtau k...:)

http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

eT said...

tertinggal plak...

ID: eT
follower ke 444... :)

Cute MuM said...

dah join..

ID : Cute Mum..
http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

Minta tolong vote me:
http://mamiuyun.blogspot.com/2011/01/tolong-vote-me-boleh.html

TQ

Arizakiah said...

Kena posing dululah..he..he..he

Brilliant Marjan said...

salam...

wow, mama buat GA la.menarik tapi segan la..letak muka ni yang tak mau...

Cute MuM said...

Cute Mum dah tukar gambar..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

Minta tolong vote me..
http://mamiuyun.blogspot.com/2011/01/tolong-vote-me-boleh.html

TQ

Miza Yusof said...

salam. miza join,

id follower: miza yusof
link: http://haycontest.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

sissyira said...

salam

hadiah menarik tapi tidak boleh joint :)

nhaz hafek said...

menarik la hadiahnye..tp x ley join coz xde kwn blogger..almaklumla budak baru je sy nie..:(

MiMie AddNin said...

mama..mimie dah join..
jgn lper turun lawat kawasan ye mama..

http://chinky-winky.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

b a m b a m ' s said...

cik bambam join.. :P

id: bambam
link: http://bambam-addicted.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

MiMie AddNin said...

mama..
jgn lupe ye pangsa durian tu...
hehehehe!!
mekaseh jenguk blog mimie..

eb ezrin2 said...

nak join gaks yer

id: eB ezrin

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

Idalara said...

Salam..
wah...salute lah mwana dah buat GA..tp ida sering terlepas pandang dn tk dapat joim GA..bnyak sebab..ida mohon maaf ye mwana...cuba2 gak cari kot2 ada gambar yg lucu..namun tk jumpa lak..

myssmie said...

joing!!! hehehe...

http://blackoutlah.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

tQ
myssmie

..m@m@ T0meLL.. said...

slm..
dh join..
dtg terjah k..

http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

id : mama t0meLL

Mama Rayyan said...

mama join ..jom terjah
http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

kakyong said...

salam mamawana..

part gambar ni yg payah sket.. sbb kakyong memang xde la photo lucu2 ni.. gambor anak2 byk la.. ;)

cikanna said...

tak de pulak gambar yang lucu tu!

tak leh la nak join sis..

transformed housewife said...

Salam,

I wanna join this GA:
http://crazyabtcontests.blogspot.com/2011/01/mamawana-1st-giveaway.html

id: transformed housewife

cikblurr said...

da join..
id : cikblurr

http://kisahkuygbenar.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

~~@lyci@~~ said...

salam Mamawana..
alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

Id : @lyci@

sudi-sudilah join GA alycia..
tq ;)

Ms sunsWeetz said...

join
id follower:Ms Sunsweetz
Link:http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

me follower yg ke 500
id follower : mama zharfan

cikpuanhady said...

Salam..me join..etnri autopublish jam 11.56 pagi..jap je lagi..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/01/mamawanas-1st-giveaway.html

kalau link tak valid, gitau ek..thanks..

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

mamawana said...

DENGAN RASMINYA PENYERTAAN GA TELAH DITUTUP PADA 31 JAN.2011.

Pemilihan pemenang sedang dibuat. Lucu, lucu gak, sikit lucu, lucu gitu2, ada juga lucunyer. Fening jugak nak pilih. Sabor2. Insyaallah. Keputusan akan dipos entri sedikit masa lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...