Monday, January 31, 2011

Keputusan Mamawana's 1st GA


Assalam dan Bismillah,

Sebagaimana yang dijanjikan, di sini diumumkan pemenang2 Mamawana's 1st GA. Harap bersabar, bertenang, tarik nafas dalam2 dan lepaskan dengan tenang ya... tarik lagi nafas, breath in and breath out calmly. Atas pilihan majoriti family mamawana sendiri, keputusan adalah muktamad. Diucapkan tahniah kepada para pemenang Hadiah 1 hingga 5 shj, tapi mwana tambah hadiah No. 6.

Pemenang No. 1 : Mama Zharfan


Pemenang No. 2 : Nana




Pemenang No. 3 id: bambam





Pemenang No. 4: Mama Rayyan




Pemenang No. 5 : id : mama t0meLL




Pemenang No 6 : eT




So, bagi pemenang 1 - 6, sila beri alamat penghantaran, nama penuh dan nombor talipon kalian untuk dihubungi ke emel azwanor2004@yahoo.com. Penghantaran akan diusahakan dlm sedikit hari lagi. Bagi mama masa utk membungkus dan mengeposlaju ke alamat masing2 ya.

Bagi yg kurang berjaya, jangan nangis. Sempena hari mamawana yg baik hati (hohoho... perasan ler tuuu...?) ada hadiah saguhati bagi 10 peserta. Kalu boleh nak bagi hadiah kat semua peserta. Hadiahnya ialah Angpau Cash RM5.00 yg akan dimasukkan ke akaun masing2. Pemenang saguhati penyertaan, sila berikan nama penuh, nama sebenar, alamat penuh nak juga, no. akaun bank anda untuk memudahkan mwana bank-in RM5 ke akaun anda sebagai tandahati ikhlas dari mwana. Klik klik kat nuff tu 20 sen, 20 sen lama2 bertambah gak kan. Ni mwana nak upkan earnings you all dgn bank- in RM5 terus ke akaun anda. Kalu tak nak takpa. No problem. Habaq mai awai2. Alamat wajib maaa...Kalu tak bagi alamat bermakna tak sudi angpau ni. Mana tahu dlm ekpedisi coti2 satu Malaysia, mama tersesat kat area you all, bleh ler mwana calling2 nak tumpang minum air segelas dua...ihiiiks. 10 penerima hadiah saguhati itu ialah untuk :

ID : Cute Mum.
Id : @lyci@

Akhir titipan, sebarang kesilapan maafin jua dari mwana. Kita gegurau dan Senyum senyum selalu. Kalu mwana senang hati, murah rezeki tunggu GA ke 2 Mwana ya. Insyaallah. Ma'assalamah.














































21 comments:

b a m b a m ' s said...

no 3..!!kih2...timekasehhh~!! :P

Mama Zharfan said...

me 1st prize ;) rasa nak melompat bintang jap ;)
Alhamdulillah, tq mama wana ;)
me dh email my details ;)
congrats to all winners ;)

MiMie AddNin said...

waaa..besnye sape yang menang adiah utama tu..congrate ye esp kat MAMA ZHARFAN n Cik Bambam kat atas tu..
Syukur jugak sebab dapat adiah saguhati..
Mekaseh bebanyak mamawana..

mamawana said...

Assalam Bambam, mama Zharfan dan Mimie AddNin,

Tahniah semua. Doakan mwana murah rezeki. Lepas sembahyang tu sebut mamawana moga sihat dan murah rejeki. Amin. heeee.... kui3.....

Bleh buat GA ke 2 yg suspenssss. Insya allah.

eb ezrin2 said...

wah tq :)
bagi angpow dlm envelope leh x? ;p

Ms sunsWeetz said...

wow..dpt angpau la.thankz...jap agi anta detail kat email mamawana=)

transformed housewife said...

thank you2x. dpt ang pow RM5 pun dah suke.

transformed housewife said...

dah hantar e-mail. :D

Mama Rayyan said...

hehehe..no 4..shukernyer..ngah lompat2 ngan rayyan jap..

cikpuanhady said...

yeayy, sukanya dapat saguhati jugak..tahniah buat semua pemenang..me dah emel..

Jom skodeng : Jom guna banner HeartBeat.my tanpa Valentine

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

cikblurr said...

hehehe..ada jugak wlaupun saguhati..thankz.... nati nak emelkan yer...

cikblurr said...

dah emelkan dh....

myssmie said...

huhuhu..bru dtg terjah! tenet plak slow... dapat angpau lah! hehe... urm.. boleh send email lg ke? terlmbt ke idak eh?

cikpuanhady said...

me ada buat tq entri..publish jam 9 pagi nanti..publish kat blog bawah ni..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

..m@m@ T0meLL.. said...

hoooyeeaayy..ku meng lor dpt no.4..
congrats utk sume yg meng k..
tq kat mamawana,moge dimurhkn rezki selalu =)

eT said...

Thanx yer Mamawana...
pilih me as winner...yg ke-6 plak tuh...
pemenang tambahan...hehehe...
Alhamdulillah..ada jugak rezeki eT di sini...

~~@lyci@~~ said...

wahhh.. hadiah saguhati pun ada.. tq mamawana.. ok, alycia emel kn skrg..

Miza Yusof said...

alhamdulillah. miza menang hadiah saguhati. terima kasih mama wana :)

miza dah emailkan detail :)

mamawana said...

Assalamualaikum,

Memandangkan hari cuti CNY dan mwana pun bercuti sejak Monday lalu, mwana sempat transfer RM5 ke akaun berikut:

1. Transform Hwife
2. Cik Puan Hady
3. Cik Blurr
4. NurSyamimimi
5. Ms. Sunsweetz
6. CuteMum
7. @licia

Ada 2 lagi peserta yg dpt angpow Rm5. tapi mwana tak dpt emel dr mereka. Sila emelkan segera ke azwanor2004@yahoo.com. Nyatakan yg nama penuh, nama blog, alamat penuh dan no hset. ok. Ada yg bagi nama tak bagi nama blog. confius pulak tercari2.

Yg lain akan diusahakan sedikit hari lagi. Kedai topup tutup, pej.pos pun tutup lagi. So, sabar sabar ya.

eb ezrin2 said...

alamk eB susahkan utk topap yer?... sori yer.... kalo x leh eB bagi no akaun la... sori sgt :)

tapi bagitau eh?.. kang eb emel len laks :)

eb ezrin2 said...

emel dh emelkan akuan no... TQ... sori again :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...